Ha nincs random, akkor viszont ezt a meccset nézve a játék motorja úgy szar ahogy van.

Azért szerettem bele ebbe a játékba, mert az elején úgy tűnt nagyon kifinomult jó meccsmotorja van, érdemes taktikázni, van előnye annak aki ésszel játszik gondolkodik. Nem az első szezonom ez a mostani, és úgy vettem észre, szezonról szezonra lesz egyre rosszabb ez az egész itt

! Most már szinte 100%-ban meg tudom érteni azokat akik 15+ szezon óta játszottak itt, és elegük lett megunták abbahagyták. Mi az már, hogy vegyél 10 ember benti játékhoz, állítsd be a 2 pontos 1:1-et alapfelállásra és hozod a kupát bajnokit mindent gondolkodás nélkül? A pénzügyi management sokkal jobban előtérbe lett hozva itt, mint a taktikázás meccselemzés stb része!
Ha indítanék egy új szavazást azért megkérdeznélek bennetek, hogy nektek mi a fontosabb a játékban, az hogy taktikázni lehessen és ez számítson, a taktikák megfelelően működnének a megfelelő helyzetben stb vagy az, hogy hogyan tudod a bevételed +10k-val megtoldani (az is fontos persze, de melyik a fontosabb?)?
Írok pár hülyeséget:
PL ha valaki 2:3-at játszik egy higgadtan közelről ellen akkor +20 pont előnnyről induljon a megfelelő taktika miatt, és ezt kelljen erővel ledolgoznia a másiknak.
pl. ha valaki sok futást játszik 1:1 ellen akkor +10 pont mondjuk ha r&g-t akkor +15 ha gyors-passzost akkor 0 ha 2 pontos erőltetése akkor -5 pont ha higgadtan közelit akkor +10 pont stb.!
Az 1:3:1-nek durván kéne működnie pl r&g ellen. Pattanó hátránya van a védőknek? Mire fel? A lassú támadó centerek fel se tudnak érni a saját palánkjuk alá olyan gyorsan dobálják el a kinti emberek a labdát.

Ez lenne a támadás értelme elvileg!
Van 3-4 védekezés és 4 támadás amit senki semmilyen körülmények között nem használ, azt se tudjuk mi kell hozzá és mire jó! Hatalmas újítás volt bevezetni az új védekezéseket támadásokat, amikor még a régiek se működtek! Szánalom.

!
Ezekkel kéne a leginkább foglalkozni, mert ez adja az élményt a managereknek! Ez nem bróker játék, hanem kosárlabda.