Selamlar herkese,
Bu senenin ilk resmi maçını oynadık.
Maç öncesi rahatsız olduğum konuyu, Form durumlarından dolayı ideal/istediğim kadro ile maça çıkamayacağımızı bilgi olarak paylaşmıştım. Gerek hücüm, gerek savunma, gerekse'de oyuncu seçimleri olarak Form durumları nedenli planladığım ve istediğim kurguda bir maç olmadı.
Özellikle Mert'in formsuzluğu ve satış nedenli Ali Arifin formsuzluğu ve bu sebeple kadroda olmayışı bizi farklı arayışlara itti. (Diğer oyuncularda'da ideal form seviyeleri yoktu, 2-3 oyuncu harici)
Kadro ve oyuncu durumları Form durumları göz önüne alınarak en ideale yakın şekilde maça çıkmaya gayret ettik.
Şiar'ı Uf başlatıp Alçak Post'dan oynamayı tercih ettim. Fakat Şiar'ın maçın başındaki sakatlığı imkansızı dahada zorlaştırdı.
Taktik olarak rakibin oyun planını bilmek bizi mutlu etti. Özellikle belkide en önemli hücüm oyuncusunun Form durumunun 9 olması ve maç içerisi yüksek yüzde ile oynaması bu sonucu doğurdu diyebiliriz.
Takımı ribaunt tarafında'da ezilmeme adına en optimal şekilde kurgulamaya çalıştık. İlk 5 tercihlerimizde en ideal iç oynayabilecek oyunculara göre idi.
Toplam ribaunt.larda 50'ye 33 olarak biz üstün olsakta. Özellikle 22 Hücum ribauntu aldığımız bir maçta, (Rakip 6 Hücum ribant) bu kadar düşük yüzde ile oynamak sınırları zorladı.. Rakipten daha fazla hücüm eden taraf, biz olsakta son toplar girmeyince ne yazıkki mağlubiyet ile başladık.
Konuyu oyun motoruna bağlamak istemiyorum ama böyle istatislikleri görünce böyle bir sonuç olunca ister istemez insan üzülüyor.
Özellikle Mt olan oyuncularda lütfen form durumlarına dikkat edelim.
Herkese iyi günler dilerim.
Ernesto