Já plně akceptuji to, že se Tobě a spoustě dalším lidem v Čechách i na Slovensku naše dohoda nelíbí. Na to máte plné právo a ani nemám v úmyslu váš názor jakýmkoli způsobem měnit.
Jen některé tvoje příspěvky se mi nelíbí. Jako např. "vyhovorky". Já jsem jen popsal situaci, jaká byla moje motivace k té dohodě apod., účelem nebylo rozhodně nikoho přesvědčovat, že tohle je správně, že je to Fair Play apod.
Další věc, co se mi nelíbila bylo spojování s U21, když např. BBs/GMs nejsou schopni v průběhu cyklu vyřešit rozumně náhradu U21/NT manažera v zemi, kde U21/NT trenér zbotoval. Takže si nemyslím, že by odstoupení v průběhu cyklu bylo ku prospěhu naší U21 (proto jsem psal, ať mi to Ti, kterým se to nelíbí, spočítají, pokud ještě někdy někde budu kandidovat).
Zaujalo mě taky, že se tady nikdo neozval před zápasem, i když jsem (jak zajino připomněl) avizoval dohodu 24 hodin před zápasem.
A poslední poznámka:
podla mna kazda dohoda o vysledku v sporte ako takom je nepripustna
Tady se lišíme v úhlu pohledu, já BB na rozdíl od Tebe nepovažuji za sport, ale za počítačovou hru.
Ale dobře, znamená to tedy, že si nikdy nikomu nenabídl TIE-TIE? A pokud Ti byl nabídnut, že si ho vždycky odmítl?