Michałku, polska piłka kopana to sport, który chyba jako jedyny z gier zespołowych zawsze traktowałem z przymrużeniem oka. :-)
ale. . - Co byś nie gadał to zarówno Lech, Ruch i Śląsk dostały w tej rundzie taki łomot, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Zatem kibicujmy Legii. :-).
p.s. Ja i tak będę. :-).
no w tym sęk, że ja na arenie międzynarodowej kibicuję każdej polskiej drużynie, czy to Legia, Lech czy inna drużyna. Ale wkurzają mnie teksty, że " Legiuni" należy się mistrzostwo za to , że jest. Oczywiście to czysty przypadek, że Śląsk zdobył w ciągu ostatnich dwóch lat wicemistrzostwo i mistrzostwo Polski:) My też na 5 kolejek przed końcem mogliśmy mieć mistrza, ale również złapaliśmy dołek. W tym sezonie będzie ciężko, bo nie ma kasy i każdy znający się na futbolu widzi, że Śląsk w poprzednim sezonie mógł spokojnie wystawić dwie jedenastki na podobnym poziomie a w tym już nie. To była nasza siła. I nie jest to wina Lenczyka. Więc takie teksty są śmieszne. Z resztą przy zielonym stoliku karty już zostały rozdane, Śląsk przez pierwsze mecze rozpocznie sezon bez 4 podstawowych zawodników, a Legii jakoś obrażanie Polonii uszło bez kary. No ale są równi i równiejsi, jakoś im trzeba pomóc:) Ale w LE życzę im jak najlepiej.