Ovako da zakljucim ove nebuloze i baljezganja kojih sam se ode naslusa.
2-3 zona je obrana u kojoj se naglasak stavlja na reket, je igra se naustrb vanjske obrane pa sta sad.
U trenutku kada sam je odigrao protiv bosne u bih su van stroja sta se tice forme bili prvi SG i SF a takvo stanje im je i dalje.
Dakle sve sto sam imao zatvorit je unutarnje napade.
Ti kao hvalisavac i vjeciti opjevani apsolutni dominator i diktator nase lige i kupa bi trebao znat da u tom slucaju se nema sto razmisljat.
Dalje redom umjesto da se tu napadaju manageri ja vam predlazem da uzmete kojeg igraca i lagano ga trenirate a ne trosite novac na stare istrosene igrace u cilju peekanja kroz sezonu. Ja osobno sam u svojemu klubu u svakoj sezoni imao barem jednog ozbiljnog pretedenta ako ne i clana repke.
Svatko ima cilj u ovoj igri ja sam tu od 2 sezone i uzivao sam u socijalizaciji na forumu stekao sam par RL prijatelja i cijelo vrijeme se trudim ostati aktivan u nasoj maloj zajednici.
Nije se tenkalo ni napadalao prvu ligu pod cijenu svega, ta neka dobrobit za repku mi je uvjek bila prioritet ... negledamo svi na igru isto, ali ovakve izjave poput ako ja kazem vladam bez poraza itd su totalne idiotarije. Sta bih ja sad trebao svaki put kad sa tobom igram ici dokazati da si u krivu kupit 3 igraca na tjedan dana i trgat ? Molim te da prestanes omalovazavat druge managere a ako kome mozes dati savjet sa svoga gledista daj.
P.S. - ruku na srce svatko ko je prosao malo detaljnije kroz ostale repke u grupi bio je svjestan da ce nam se trebat posloziti 3 solarna sustava da bih prosli dalje, place negovore sve ali u slucaju u21 repke su inace vise nego mjerodavan dokaz kvalitete igraca.
Last edited by Jukic at 7/1/2020 5:36:23 PM