BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Zajtrajsi zapas IV

Zajtrajsi zapas IV (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: cierny

This Post:
00
73582.819 in reply to 73582.817
Date: 5/27/2009 7:49:18 AM
Overall Posts Rated:
00
HH napodobne. Mne tak isto pride s tebou velmi tazko diskutovat a to preto lebo ty mas naopak odpoved na vsetko. Ked niekto nieco napise, ty mas vzdy odpoved, vzdy nejake vyhovorky, vzdy iny nazor na vec a vzdy sa snazis natisknut svojimi odpovedami tvoj nazor. Ja nie ze nemam argumenty, mne sa proste s tebou nechce hadat a komunikovat 5hodin. Ked uz vidim ze po 10krat nieco odpises tak uz nemam chut odpisovat lebo na to vobec nemam cas, to je moj najvacsi problem, vyjadriim svoj nazor napisem par argumentov a ano mas pravdu necham to tak (myslim ze to nie je hriech ked sa uz dalej nezapajam do diskusie). Keby som bol na BB 10 hod denne ako ty, mozno by ma to bavilo odpisovat stale naspat a setko riesit. Ale to je jedno ok proste sa ti so mnou tazko pise, ale druha vec je ze na toto mi mozes dat argument aky xes, ja som si po tomto nazor na teba vytvoril. V sporte aj ked takom fiktivnom toto nema co hladat a hovor si co chces ziaden argument ti nepomoze a moj argument nie je ani to ze si U21-toto je len pre teba prihorsenie ze si a robis taketo veci, asi nemas pojem co je to sport, podla mna si ho nikdy ani nehral iba ho mas rad (subjektivny nazor), niekto by nemal dohadovat zapas a uz vobec nie vo finale a uz vobec prave nie U21 trener. Ale hra je hra najdu sa aj taky, preto ma prave toto hneva ze od nejakeho novacika by som nad tym mavol rukou, ale prajem vela uspechov.

This Post:
00
73582.820 in reply to 73582.818
Date: 5/27/2009 8:34:57 AM
Overall Posts Rated:
22
Medzera? :P

From: rwystyrk

This Post:
00
73582.821 in reply to 73582.819
Date: 5/27/2009 8:53:45 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Pokusím se být stručnější. Podle mého názoru sportovní manažer a normální sport spolu nemají nic moc společného, kromě toho že si tato hra hraje na basketbal. Ekonomická stránka věci je tady z dlouhodobého hlediska velmi důležitá. A jinak závodně jsem dělal jen v dětství stolní tenis, ale rekreačně jsem dělal a v menší míře pořád provozuji spoustu sportů.
Kdybych přijal Tvůj pohled na BB, tak bych dospěl k závěru, že i TIE-TIE dohody jsou nepřípustné. Pak bych nikdy nemohl ani kandidovat na U21 trenéra, protože země naší velikosti (z hlediska BB) bez těchto dohod nemá v U21 na nějaký větší úspěch podle mého názoru naději.

Last edited by rwystyrk at 5/27/2009 8:54:16 AM

This Post:
00
73582.822 in reply to 73582.821
Date: 5/27/2009 9:57:09 AM
Overall Posts Rated:
00
podla mna kazda dohoda o vysledku v sporte ako takom je nepripustna, ale pozri sa, je to tvoj tim mate na to pravo, nikde to nik nezakazuje, ale myslim si o tom to co som povedal

This Post:
00
73582.823 in reply to 73582.822
Date: 5/27/2009 10:02:38 AM
Overall Posts Rated:
7070
ja budem velmi strucny!
suhlasim s ciernym! podla mojho nazoru. nikto ti nemoze sice nic spravit, ale myslim, ze si stratil podporu viacerych ludi tu na BB.

From: Eazy-E

This Post:
00
73582.824 in reply to 73582.823
Date: 5/27/2009 10:14:48 AM
Overall Posts Rated:
6767
ja nechcem obhajovat ani jedneho ani druheho, ale podobne pripady sa uz mohli vyskytnut alebo sa aj vyskytuju v realnom sporte,o com ale my na 100% nevieme.
napriklad v SVK hokejovej lige v play-off : tím vyhrava 3-0 na zapasy,vypusti 4.zapas aby sa este mohol vratit na zapas doma hlavne kvoli zisku zo vstupneho.

This Post:
00
73582.825 in reply to 73582.824
Date: 5/27/2009 10:36:52 AM
Overall Posts Rated:
00
ano ale nemalo by to tak byt, zalezi na ludoch

From: symbi

This Post:
00
73582.826 in reply to 73582.825
Date: 5/27/2009 10:48:31 AM
Overall Posts Rated:
100100
Záleží na tom, na čom záleží luďom.
Takto sa obaja dostanú do B3, a ak som to správne pochopil plánujú testovať komu to pôjde lepšie v B3.

This Post:
00
73582.827 in reply to 73582.822
Date: 5/27/2009 11:18:25 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Já plně akceptuji to, že se Tobě a spoustě dalším lidem v Čechách i na Slovensku naše dohoda nelíbí. Na to máte plné právo a ani nemám v úmyslu váš názor jakýmkoli způsobem měnit.

Jen některé tvoje příspěvky se mi nelíbí. Jako např. "vyhovorky". Já jsem jen popsal situaci, jaká byla moje motivace k té dohodě apod., účelem nebylo rozhodně nikoho přesvědčovat, že tohle je správně, že je to Fair Play apod.
Další věc, co se mi nelíbila bylo spojování s U21, když např. BBs/GMs nejsou schopni v průběhu cyklu vyřešit rozumně náhradu U21/NT manažera v zemi, kde U21/NT trenér zbotoval. Takže si nemyslím, že by odstoupení v průběhu cyklu bylo ku prospěhu naší U21 (proto jsem psal, ať mi to Ti, kterým se to nelíbí, spočítají, pokud ještě někdy někde budu kandidovat).

Zaujalo mě taky, že se tady nikdo neozval před zápasem, i když jsem (jak zajino připomněl) avizoval dohodu 24 hodin před zápasem.

A poslední poznámka:
podla mna kazda dohoda o vysledku v sporte ako takom je nepripustna

Tady se lišíme v úhlu pohledu, já BB na rozdíl od Tebe nepovažuji za sport, ale za počítačovou hru.
Ale dobře, znamená to tedy, že si nikdy nikomu nenabídl TIE-TIE? A pokud Ti byl nabídnut, že si ho vždycky odmítl?

This Post:
00
73582.828 in reply to 73582.827
Date: 5/27/2009 12:42:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Nikdy som to nikomu nenavrhol! Nikdy som taku dohodu co viem nedostal, asi by som na to ani nereagoval, ale nikdy by som ju neprijal!!! Viem ze to nie je sport je to hra, ktora ma pravidla a aj ked ste pravidla neporusili, naozaj mi to pride nefer proti moralke, cti, svedomiu. Ale ako som povedal je to o ludoch.
A dalsia vec.
1. Ja viem tolerovat preslapy. Asi by som bol nahnevany ako cech a chcel by som aby si odisiel, ale urcite by som nechcel aby si odisiel teraz, ked nie je mozna nahrada.
2. Prijal by som ospravedlnenie, ze ste to nemali urobit a ze to bola chyba, ale ked to tak nepovazujete ok, vytvoria sa teda dva tabory, ktore suhlasia, ktore nie, ale budis, tak to chodi v zivote.
3.
Další věc, co se mi nelíbila bylo spojování s U21
Myslim si ze ako niekto, kto bol dosadeny na poziciu hlasovanim a je verejne cinny, mozes byt spajany aj s U21. Si trener a tvoje osobne preslapy sa prenasaju aj do reprezentacie. Myslim, ze toto by si mohol pochopit a nechci priklady je ich velmi vela.

A rwystyrk, uz nebudem viac pisat lebo presne toto ma vycerpava. Odpovedat stale na nieco dokola a vysvetlovat, davat svoj nazor von, ked aj tak uz kazdy ma nazor vytvoreny atd. Ak som ta niecim urazil prepac, len proste s vasim konanim jasne nesuhlasim.

This Post:
00
73582.829 in reply to 73582.828
Date: 5/27/2009 12:56:38 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Myslim si ze ako niekto, kto bol dosadeny na poziciu hlasovanim a je verejne cinny, mozes byt spajany aj s U21. Si trener a tvoje osobne preslapy sa prenasaju aj do reprezentacie. Myslim, ze toto by si mohol pochopit a nechci priklady je ich velmi vela.

Toto jsem pochopil, jen se mi nelíbil návrh okamžitého odstoupení bez domýšlení dopadů (ale to si touto správou zmírnil na úroveň, se kterou jsem v pohodě). Máš to jako v politice, když se Ti někdo nelíbí, nedáš mu příště hlas.
A tímto považuji věc taky za uzavřenou.

Advertisement