Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )Gledaj da ti onaj boldovan bude daleeeeeeeeko jaci! ;)Dobro, sam si trazio, nemoj posle da se zalis
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )Gledaj da ti onaj boldovan bude daleeeeeeeeko jaci! ;)
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!
hahah ne moze...ne prodajem nikoga vise...samo da bih pokazao nekim osobama da stvarno svako sa IQ preko 14 moze da igra ovu igru...sto je rekla jedna veoma mudra osoba na ovom forumu
Novi mod ce da tolerise off topic ukoliko je zbog sale i zezanja napisano. HvalaAko imate nesto antiprotivno ima tema za kritikovanje mooda:)
Povodom smrti naseg Patrijarha Pavla pozvao bih sve clanove nase zajednice da ako ne i ubuduce a ono bar ova tri dana zalosti pokusaju da se uzdrze od svadja i prepucavanja sto i sam nameravam.Hvala svima na razumevanju.