Ελα ρε Τζωνυ,τωρα πεφτεις στα ματια μου..Δηλαδη μου δειχνεις ενα cross-over που εκανε στον 35+ Hill και μαλιστα το εχασε μετα;(μαντεψε ποιος εβαλε το putback)
Δε λεω,αθλητικος ειναι,αλλα ειδικα τωρα ειναι ενας τοπ5 παικτης,με τιποτα πρωτος..Τελευταιο μου μηνυμα πανω σ αυτο..
Οσον αφορα το θεμα μας ρικυ,αν το Lebron+Wade με τιποτα γυρω-γυρω,το Lebron+Nowitzki με Haywood/JKidd/Beaubois/Terry τι μπορει να κανει;Και μη μου πεις απλα οτι ο Wade ειναι καλυτερος απτο Nowitzki(διαφωνω αλλα δεν εχει σημασια) σκεψου και το πως ταιριαζουν τα στυλ των δυο παικτων..
Οι Μαβερικς/Σανς πληρωνουν αυτο που πληρωνουν και οι Καβαλιερς..Ενας μεγαλος παιχτης και μετα μετριοτητα..Ο Στουνταμαιρ φετος καταλαβε ποιος ειναι,που πηρε φωτια ο κ..λος του και θελει συμβολαιο..Μεχρι τωρα ηταν ενας ανωριμος ταλαντουχος παιχτης,που οταν ηθελε εβαζε 40 κι οταν βαριοταν εβαζε 20 και ετρωγε 50..Φετος που ξυπνησε βλεπεις τι κανουν οι Σανς..Για τους Μαβερικς ενταξει,με παιχτες σαν τον Τερυ και τον Χαουαρντ δεν παιρνεις πρωταθλημα,οποιος και να σαι..
I want what all men want...I just want it more.