Zastanawiało mnie właśnie co masz na myśli, że taki nadzwyczajny był ten rzecznik, że tyle sianka mu płaciłeś ... Z tego co mi wiadomo specjałka nie jest zależna od wysokości poziomu danego personelu to znaczy czy kupisz 1 z zaangażowaniem tłumu czy 7 to tak samo wpłynie to na Twoją przewagę rozgrywanych meczy u siebie lekarz z masażem 1 czy 7 tak samo pomoże Ci z zachowaniem formy jeśli popłynąłeś z minutami, no chyba, że jestem źle doinformowany w tej kwestii .?.?.? tak więc mógłby on mieć wpływ jedynie na ilość kibiców przychodzących na mecze i może tygodniową premię z gadżetów .... Ja mam cały sezon słabszego rzecznika z pewną specjałką który zarabia obecnie 12k i wiem , że być może nie mam największej hali , lecz obecnie jest to 15.665 i mimo tego ,że mam jedne z wyższych cen za bilety w lidze i bardzo często przystępowałem do meczu z powiedzmy 3,5 piłeczkami bowiem zdarzały się porażki i częsta rotacja w składzie to od początku sezonu mam praktycznie w każdym meczu komplet co w przeliczeniu na Twoje ceny wyjdzie prawie na jedno...nie wiem o ile więcej możesz wyciągnąć z gadżetów lecz nie sądzę by było to aż tak sporo.Dlatego dziwi mnie, że mam tak dobrą frekwencję na meczach w porównaniu do innych czołowych drużyn...