Este iba poznamenam, ze tento bodovy system bol overeny na vysledkoch treningu z minulej seoizny a vitazmi by naozaj boli ti, ktori trenovali najlepsie.
Záleží, jak definuješ, že byl někdo trénovaný nejlépe. Mělo by to vyjít cca. stejně pro každého, kdo trénoval se stejnou úrovní trenéra 14x 48+ maximální intenzitou (= co jde jednopost, co nejde, ta dvoupost) a netrénoval žádné "zbytečnosti" jako bloky, staminu, FT.
Myslím, že jste zmiňovali, že jste to nějak testovali. Dám vám příklad, 2 hráči, oba 185 cm, oba 18 let a nepočítejme, že budou trénovat pod košem (nebo pokud ano, tak řekněme, že mají oba pod košem všechny skilly 5)
Hráč A: JS 7 JR 2 OD 2 HA 7 DR 7 PA 2
Hráč B: JS 7 JR 7 OD 7 HA 7 DR 7 PA 7
Hráč A bude vždy postupně jednopostem 48+ zvedat na 3 OD, JR, PA, pak totéž na 4, pak 5 atd. Zpočítejte mi, kolik by zhruba měl za 14 tréninků udělat bodů.
Pak hráčovi B zkuste naordinovat jakýkoli tréninkový režim, který uznáte za vhodné a řekněte mi, jestli je schopen hráčovi A konkurovat v počtu bodů.
Nicméně rád bych dodal, že si myslím, že to máte docela dobře vymyšlené, aby to bylo dostatečně spravedlivé, ale už i bez těch mých připomínek mi to přijde z hlediska soutěžících docela neprůhledné. Podle mne by měl každý být schopen nějakým způsobem zjistit, kolik bodů dostane za jaký skok u svého hráče (což teď asi takto tranparentní není).