Hej;)Na drugie pytanie najpierw - o rotacji mówiłem przede wszystkim w odniesieniu do dwóch, trzech decydujących meczy, do których chciałbym być specjalnie przygotowany. Te przygotowania to właśnie "opieka" Fachowca nad drużyną innego kraju, który wiemy, że może być groźny. W zależności od raportu, obserwacji, potrzeby w kontekśie wybranej taktyki chciałbym móc skorygować skład. W meczach o mniejszym ciężarze gatunkowym nie chcę wiele mieszać samym składem - raczej ewentualnie konkretnym ustawieniem.
...Warunek główny - działania mobilizujące chętnych do treningu + ścisła z nimi współpraca selekcjonera i skautów.
edit: A druga wersja - bezpieczniejsza;) Jeśli dziś powiedzmy, że trenujemy tych 10 centrów pod LI, to jeśli mój sztab tak mi doradzi nadal 10 zostanie w takim treningu, ale chciałbym spróbować tak zaktywizować środowisko, aby móc dodatkowo wyszkolić też tych 6 "zadaniowo";) Elastyczność... no bo i tak wszystko zależeć będzie od tego, jak mocno zmotywujemy ludzi do pomocy.
A mi sie niby nie chce?? To ja tu sie rozpisuje a tego nikt nie widzi ...
A mi sie niby nie chce?? To ja tu sie rozpisuje a tego nikt nie widzi ...Sorry ale tego nie powiedziałem. Napisałem tylko, że jemu się najbardziej chce...przynajmniej takie mam wrażenie....Kandydatów jest sporo a ja mam tylko jeden głos....no i mogę go przyznać tylko jednej osobie.....