BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Koperboy

Koperboy

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258719.82 in reply to 258719.81
Date: 5/17/2014 4:51:39 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Trenutna tržna vrednost Rojca je do 2500 k.

This Post:
00
258719.84 in reply to 258719.81
Date: 5/17/2014 6:05:59 PM
Overall Posts Rated:
130130
V reprezentanci pa ključne vloge igrajo nekateri, ki vanjo sploh ne sodijo.... itd.

Ali imam jaz kakšno ključno vlogo v rep? ^^

From: Mr.X
This Post:
00
258719.85 in reply to 258719.83
Date: 5/17/2014 6:14:01 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Fantje svaka cast razpisal ste se , sam je fajn brat tole , kot da bi bral kaksno kriminalko , bom še obnovo napisal za solsko nalogo ;)
Uglavnem dejstvo je da je Rudar zelo lepo na ne najbolj pošten način zaslužil , ampak on ni nič kriv zato.Koperboy je zelel dobro repki in je preplačal Rojca , kar ni bilo prav.Sam je to priznal in lahko mu bi odpustili.Krivec tu je nakoncu Rudar , ker Rojc takrat pomojem ni bil vreden več kot 1 mio. On je pa z njim dobil 2,7 mio. In potem ga nazaj kupil z pol manjso ceno.Eo en tak povztek:

13.3.2014 Poskodovan Rojc gre na trg
14.3.2014 Cocat je bil kupljen za 830k
16.3.2014 Prodas Rojca za 2,7 mio.
Cocat z 220k pomojem perfekten igralec lahko igra v Playoffu in ti prinese zmago. Cocata si lahko dobil le s tem da ti en bidne Rojca , po 2 mesecih pa ti Kupis Navrsnika in Rojca za vsega skupaj 3 mio. Prodas Hrvata zraven , in si seveda samo ti v zeloo velikem +. Lahko rečem da si zelo nepošteno zmagal SKL lani in stac Doc in LJ Pigs upraviceno jezna. Po mojem mnenju bi bilo pošteno , da ce je dobil Matoc kazen polovico odkupnine , da jo dobis se ti.+ da se pristeje se ene 500k , ker si zaradi tega osvojil tudi naslov in zelo izboljšal ekipo Vidovič Rojec Navršnik vsi so bili kupljeni po tej veliki prodaji . Šušonja je seveda tudi prinesel svoj denar , ta je bil upravičen ampak vseeno to je prehuda, in res ni pošteno do vseh v SKLju.

This Post:
00
258719.87 in reply to 258719.76
Date: 5/17/2014 6:55:10 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ma ja no dejte se kregat na forumu papki eni zabiti. Sicer pa ste mi vsaj popestrili večer haha

This Post:
00
258719.88 in reply to 258719.86
Date: 5/17/2014 7:18:30 PM
Overall Posts Rated:
7979
Kar sem prebral sigurno kaže ,da so njegova kupovanja oškodovala klube na vrhu SKL-a.
Treba pa je vseeno upoštevati ,da so odšli klubi ,ki so vzdrževali dražje igralce namesto njih pa prišli klubi ,ki mogoče tega niso pripravljeni storiti. Če bi bili bi ga kupili. Čeprav baje sploh ni koristen ,ker je bil poškodovan...
Ker vsi klubi ,ko napredujejo (vedno ,ko napredujejo povečajo dvorano mogoče kakšen ni a ponavadi to vidim) pomeni ,da imajo ali premajhno dvorano za takega ali pa jih ne zanima.
Kje dobiti višek denarja drugje kot v dvorani saj dražji treniranc zagotovi zmage a nikoli toliko kot za njega plačujemo.In medtem ,ko klub ,ki ne kupi takega treniranca ne rabi npr 200 000 plače tedensko viška ga klub ,ki je takega s tako plačo kupil rabi.
No sedaj pa 3 liga! S DVORANO ,KI JO IMAM TA TRENUTEK LAHKO V TRETJI LIGI VZDRŽUJEM OB PORAZIH TRENIRANCA S PLAČO 192 000 POLEG IGRALCEV 7 ,KI IMAM ŽE KUPLJENE KUPIM PA LAHKO IGRALCA DO PLAČE 132.122 !!!
Imam dvorano ,ki mi omogoča ,da bi vzdrževal na današnji dan 190 000 poleg igralcev in osebja ,ki imam že kupljeno. Ker pa osebju raste vsak teden plača bi na današnji dan lahko vzdrževal plačo 180 000 ter osebje zdravnika strokovnega menjal na vsake 5 tednov.
A igrca mi dovoli kupit samo do 132 122 torej ja višje uvrščeni v ligi malo višje lahko kupujejo! Torej če bi šel naš igralec v tuje roke ga lahko kupijo samo prvo ligaši ter drugo ligaši a samo tisti ,ki zadosti obladajo igrco ,da iz jeze ne prodajo v dveh tednih. Tega se je pač bal Koperboy ter vam naredil krivico.
Če pa sami vzgojimo igralce plača ni ovira ,če imamo zadosti visoko dvorano. Moji podatki o dvorani so ,ko zgubljam s tako dvorano!!! Zato pač zagovarjam čimvečje dvorane ,da ga lahko ,če sami natreniramo vzdržuje tudi 3 ligaš. In umetno naredimo kot ,da bi imela Slovenija nenormalno več uporabnikov. Če bi s čarovnijo dal vsem Slovenskim klubom v tretji ligi dvorane 30 000 / 3000 / 300 /30 ob najnižjih cenah in če bi od vseh uporabnikov samo vsak drug treniral po enega igralca bi postali država s sicer najmanj uporabniki a istočasno država z največ natreniranimi domačimi igralci. Potem tudi takšnih problemov kot je ta ne bi imeli... (((EDINO SAMI JIH MORAMO VZGOJITI ,KER NAM IGRCA NE DOVOLI KUPOVATI V TRETJI LIGI DRAŽJE OD 130 000-govorim za večino klubov ne tiste prve na lestvici)))) Vsem lp

This Post:
00
258719.89 in reply to 258719.86
Date: 5/18/2014 2:49:01 AM
Overall Posts Rated:
116116
A je kaksna razlika, ce bi cveto se vedno upravljal sumljak in po mojih navodilih bidnil rojca? Jaz sem pa navrsnika preplacal pri njegovih 22ih, a ne bi smel,ker sem s.tem naredil sranje v tisti ligi in dal "neupraviceno" prednost takratnemu lastniku?
Kaksno prednost bi imel rojc v sumljaku, pa sem ze povedal.

From: Koperbox

This Post:
00
258719.90 in reply to 258719.77
Date: 5/18/2014 2:55:19 AM
Overall Posts Rated:
116116
Ne, jaz sem z multiaccountanjem zakljucil. Mislis da mi je bilo v veselje izgubiti igralce, v katere sem vlozil 9 sezon treninga?
Hotel sem samo reci, da ce kdo hoce dobro vodeno repko, bo glede na moje preteklo delo volil mene. To je vse.

This Post:
00
258719.91 in reply to 258719.76
Date: 5/18/2014 3:25:05 AM
Overall Posts Rated:
116116
Ne bom se vec pregovarjal z nekom, ki v cloveku kljub njegovemu vecletnemu dobremu delu zaradi ene napake vidijo sam negativizem. Ko smo se z mladinsko repko dosegali zgodovinske uspehe, so bil lepo tiho in ti je bilo vseeno, zdaj pa si prilezel iz svoje luknje in si najbolj glasen. Taksnih zadrtezev, ki v cloveku niso sposobni videti eme pozitivne stvari,poznam dovolj v RL in se mi ne da z njimi ukvarjati se tu gor. Kar se tice mene, sva zakljucila.
P.s. Mr.x je imel vec accountov, da je glasoval zase na volitvah, pa nisem imel nobenih zadrzkov pri sodelovanju z njim in se zdaj mi tega ni zal. Mogoce bi mogel tudi ti kdaj kaj takega poskusiti. Ne boli, ves.

This Post:
44
258719.92 in reply to 258719.91
Date: 5/18/2014 4:48:59 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Tvoja dejanja opravičuješ z neko Robin Hoodovsko logiko, češ goljufal sem, a v dobro drugih.To ni in ne more biti opravičilo.Na koncu poskušaš krivdo prenesti na nekoga, ki je nepravilnosti opazil in nanje opozoril. Kriv je torej tisti, ki na lumparije opozori in ne tisti, ki jih počne. Skrajno sprevržena logika, povsem v skladu z napisanim v mojem prvem postu. Niti z eno besedo nisi argumentirano ovrgel mojih trditev ( ker tega tudi ni možno), ampak si vztrajno na stališču, da je bila ena napaka za katero si bil kaznovan. Ni bila ena napaka, celotno tvoje delo je bilo napačno, ker si ga zasnoval na napačni platformi. Goljufanja! Sam si povedal, da si imel več računov, da si uporabljal račune drugih, na neprijetna vprašanja pa NOČEŠ odgovoriti. Od kot ti gesla, zakaj nakup tistega igralca, koliko je bilo glasov na tak način pridobljenih....
Zaradi mene si lahko tisoč naslednjih sezon selektor in tudi stokrat svetovni prvak, pa bo to zame mnogo manj vredno od ene same zmage v 5. ligi dosežene na pošten način.
Kar si napisal na koncu pa kaže na tisto bistveno razliko med nama. Zate cilj opravičuje sredstva - kakršna koli, zame ne. Sam ne bom zavestno sodeloval z nekom ,ki goljufa... in verjemi ... boli ( vsaj tiste ki imamo tisto nekaj kar se imenuje VEST !

Advertisement