ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzerτεύχος 3
Νέο τεύχος, νέα συνέντευξη. Σήμερα θα μοιραστούμε τις απαντήσεις του eddie, του πλέον περιγραφικού στις απαντήσεις του μάνατζερ μέχρι το σημερινό τεύχος τουλάχιστον. Βέβαια η σημερινή έκδοση συμπίπτει με την απρόσμενη μη σωστή διεξαγωγή των αγώνων, οπότε ελπίζουμε να διασκεδάσετε με την ανάγνωση ακόμα περισσότερο. Δεν χάνουμε άλλο χρόνο και προχωρούμε να απολαύσουμε τον Τάσο.
Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)Ονομαζομαι Τασος εκ του Αναστασιου του Παντελη και της Μαρινας γεννηθεις το 1978 εις το Μοσχατον Αττικης,ειμαι (δις εγγαμος) και απεκτησα απο ενα αγορακι απο τον καθε γαμο μου ( 9ετων-2 ετων) ,παιζω μπαζερ 7.5 χρονια απο σεζον 6, τις πρωτες 10 τουλαχιστον σεζον τις περασα ψιλομαθαινοντας και στο τελευταιο σκελος της ερωτησης....κατοικω πλεον μονιμα απο τον Ιουλιο του ΄14 στην Ροδο,τα προηγουμενα 36 χρονια τα περασα στην περιοχη του Ζωγραφου χωρις καμμια διακοπη!Πως επέλεξες το nickname σου?Εddie Jonhson,χμμμμ θεωρω ιεροσυλια για οσους Ολυμπιακους διαβασουν το ποστ να εξηγησω γιατι επελεξα αυτο το nick name, προσωπικα και λακωνικα ηταν οτι καλυτερο ειδα ποτε στο μπασκετ απλα και φτανει!Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?Θεωρω οτι δεν εχω ζησει την καλυτερη στιγμη μου στο bb ή ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον, ισως θα μπορουσα απλα να πω οταν εβαλα την νυν πλεον γυναικα μου λιγων μηνων τοτε σχεση μου να συστηθει στα τοτε παιχτακια μου(γελια μεχρι δακρυων και τοτε αλλα και τωρα που το θυμαμαι)Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?Συνολικα ευχαριστημενος δεν μπορω να ειμαι αν δεν λεγοταν η ομαδα μου Ολυμπιακος ισως ημουν τωρα ομως οχι σε καμμια περιπτωση,δεν νομιζω να χαιρετε καποιος Ολυμπιακος με πρωταθληματα Β Εθνικης οποτε οχι !!Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια μπαζερικά σου όνειρα?Τα ονειρα μου για φετος ηταν καποιος τιτλος δυστυχως προσγειωθηκαμε ανωμαλα τις δυο πρωτες αγωνιστικες οποτε επιστρεφουμε στο σεμνα και ταπεινα..Αν το Buzzerbeater News έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?Η ομαδα ειναι του προπονητη, παρακαλω το ΤΡΙΠΟΝΤΟ να τελειωσει τις συνεντευξεις εδω σε οτι αφορα την ομαδα μου...οι παιχτες μονο στο γηπεδο ομιλιες...οποτε κανενας ΠΟΤΕ!!(χαχαχαα)Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?Θα ηθελα μαλλον τον Sasys,χωρις να τον ζηλευω ομως απλα καλο παιχτακι που θα μπορουσε να παρει χρονο στην ομαδα μας!Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?Φαβορι για φετος δεν ξερω υπαρχουν πολλοι καλοι μανατζερ γνωστες του αθληματος με ακρες (παραγκες και τα συναφη) αλλα απο κει και περα εχω να πω οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι ο Σταυρος εφερε καινοτομιες στην Α1 και θεωρω σαν μανατζερ παιρνει ενα ποντο απο μενα (υπολογιστε οτι τον παρακολουθω απο την ΙΙΙ και μου χε κανει απο τοτε εντυπωση ειναι η αλεπου του BB )Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?Aυτη η ερωτηση Τριποντο λυπαμαι αλλα ειναι αντιθετη στα καθημερινα μου πιστευω οποτε την υγεια μας και τα λεμε τοτε!Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?Χμμμ μα τι αλλο μια δομικη αλλαγη,μια ομαδα με παιχτακια που θα μπορουν να παιζουν 5-6 συστηματα εσωτερικα,ουδετερα,εξωτερικα τα παντα ολα και ποθος να ειναι ελληνοπουλα!!!Τάσο σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη και θα στο αποδείξουμε έμπρακτα με ένα δωράκι. Τι καλύτερο από μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο E.Johnson
(http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26638&subi...)Last edited by stelaios at 5/9/2015 12:27:12 PM