BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
From: Cone 94
This Post:
00
272435.82 in reply to 272435.81
Date: 9/11/2015 9:52:59 AM
Overall Posts Rated:
5757
E da jel jos neko to primetio ili je samo rec do mene.U pitanje je forma i sve teze njeno efektivno odrzqavanje.

Naime recimo ovaj moj litvanac vec dve nedelje ima minutazu preko 80 pa cak i blizu 90 a forma mu skace na odican nivo ,dok sa druge strane ima slucajeva gde forma pada onim igracima koji drze minutazu na zeljenom nivou.
Nzm jel su podigli tu normu za nedelju minutazu znam da je do sada bila otp od 65-75 ...sada se to delimicno promenilo ili se to meni cini samo ?

This Post:
11
272435.83 in reply to 272435.82
Date: 9/11/2015 5:52:50 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Форма ти је обрнуто пропорцијална годинама проведеним у браку. Није из личног искуства, али се показало тачним у доста примера...

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.84 in reply to 272435.83
Date: 9/11/2015 5:56:14 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Е да, висина премија се повећава негде око меча "ведрог неба" тј. онда кад се виде "све звезде" и износи 60к

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.85 in reply to 272435.83
Date: 9/11/2015 7:11:42 PM
Overall Posts Rated:
5757
Форма ти је обрнуто пропорцијална годинама проведеним у браку. Није из личног искуства, али се показало тачним у доста примера...

Hahaha e nisam se skoro ovako lepo nasmejao

This Post:
00
272435.86 in reply to 272435.85
Date: 9/15/2015 2:13:19 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Честитам на победи и извињавам се што ти нисам приредио узбудљивију утакмицу. Било би доста занимљивије да сам изашао са првим тимом, али сам се приштедео за куп...

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.87 in reply to 272435.86
Date: 9/15/2015 3:34:38 PM
Overall Posts Rated:
5757
Heh trebalo bi ja tebi da zahvalim sto si mi dopustio pobedu rekao bih.Sa ovakvom mojom promasenom taktikom bi me oduvao samo tako.
Jos na kraju kada se garovic Raspucao pa za manje od 2 min dao tri trojke bogami mi nije bilo svejedno.

Ajde srecno u kupu i tebi i ostalim mozemo svi da prodjemo u sl fazu

This Post:
00
272435.88 in reply to 272435.87
Date: 9/15/2015 4:31:22 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Мислим да је ово први пут да је неки мој играч који није центар имао оцену 20. Добро, било би занимљиво поготово са мојих 20 и кусур украдених лопти

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.89 in reply to 272435.87
Date: 9/15/2015 4:33:09 PM
Overall Posts Rated:
113113
Cestitke Vidoje. Probao sam zonom (koju inace ne volim) da ispariram u skoku i sakrijem rupu na ID, uspeo sam da smirim Papana i Negovanovica, ali me Roland zakopao totalno. Brutalna partija, prenesi mu cestitke. Ne znam kakav je sa skilovima, ali ocigledno je to bio vrhunski transfer. :) Cekamo sledece nedelje veliki derbi, mislim da si veliki favorit, uz duzno postovanje Slobode. Izgleda da je ovo ta sezona kada nas napustas. :)

This Post:
00
272435.90 in reply to 272435.89
Date: 9/16/2015 3:31:19 AM
Overall Posts Rated:
353353
Hvala brale, bio je izgleda sjajan mec pogledacu snimak a uskoro i izvestaj sa utakmice sa izjavama Gomeljskog i Rolanda :)

This Post:
00
272435.91 in reply to 272435.90
Date: 9/16/2015 4:17:14 AM
Overall Posts Rated:
353353
U derbiju kola Sveti Vid po prvi put u istoriji odneo pobedu u Beer areni

MAGIJA ROLANDA ZA NASTAVAK SERIJE

Opravdano je menadžer Gomeljski isticao da se pribojava kako bi niz pobeda njegovog tima mogao da bude prekinut ovog utorka u duelu sa ekipom Beer Drinkers. Nikada do sada njegovi puleni nisu trijumfovali u gostima protiv popularnih pivopija, imaju negativan ukupan skor sa njima, a i čini se da im generalno način igre ovog sastava ne leži preterano. Uvukla se neka zebnja i uzdržanost u redove pr službe Svetog Vida i niko nije poželeo da prognozira mogući ishod jučerašnje utakmice ili da uopšte da neki shodni komentar.

I sama utakmica je počela na taj način, tvrdo i oprezno, sa stalnom rezultatskom klackalicom. Međutim, prvi je led probio, i nije se do kraja zaustavio, igrač koji je do sada nebrojeno puta pokazao da se od njega s pravom očekuje da puni koš protivnika. Tomas Roland je iskoristio zonsku odbranu protivnika koja je lukavo uhvatila u zamku teškaše Svetog Vida pod košem i prečila im da se razmahnu. Roland je krenuo da buši u širinu rupe koje u zoni po prirodi stvari iskrsnu tu i tamo i sa par prodora uz naskok na poludistanci ili prolaz do samog obruča odlepio svoj tim na sedam razlike. Tako se i završila prva četvrtina.

U nastavku Sveti Vid je održavao prednost i kontrolisao meč, međutim, sredinom treće četvrtine fenomenalni Jue Rong i Nezaimović istopili su prednost gostiju i doneli prvo vođstvo posle dugog vremena. U tim trenucima stegle su se ruke igračima Svetog Vida ali je vrlo važan koš koji je sprečio domaće da se odlepe postigao Đokica Đinđić, rezervista, sinoć bez greške u svojoj ulozi epizodiste.

U poslednjem periodu na scenu je stupio ponovo Roland. Sam Tomas posle utakmice u dahu je izrekao sledeće: "Bazirali smo igru na Papanu i Negovanoviću jer smo mislili da u tim meč-apovima imamo prednost. Međutim Drinkersi su zonom zatvorili njih dvojicu u velikoj meri obezbedili skok i sprečili nas da razvijemo našu igru pod košem. Međutim meni se tako otvorila prilika, često sam ostajao sam i dobijao povratni pas kada bi Lazar ili Zoran bili zatvoreni. Jednostavno sam iskoristio svoje šanse".

Skromni Tomas nije želeo sebe da ističe u prvi plan ali je menadžer Gomeljski zato pohvalio učinak svog ubojitog strelca: "Tomas je imao nestvarne procente šuta iz igre. Nije to samo posledica zone već i njegove hladnokrvnosti u ključnim trenucima. Mi svi imamo poverenja da i kad uigrana akcija ne može da prođe, Tomas će već izmisliti neki koš. On je čistokrvni poenter jer podjednako gađa i iz bloka i iz driblinga, ima taj naskok u prodoru i flotere koje baca sa velikim osećajem, mnogo ga je teško čuvati".

Međutim, statistika ne bi bila bikini da nam nije nešto još otkrila, a to je fantastična partija Jadrana Golika. Iako se povredio na prošloj utakmici i nije završio meč, delovao je potpuno spremno i ponovo flertovao sa tripl dablom. Peti asistent lige čak deset puta je pronašao svoje saigrače, jednako kao i Pedro Koskarate čiji je to prvenstveni posao, ali je pritom uhvatio 8 lopti, samo dve manje od prvog skakača Negovanovića i postigao 16 poena, odmah iza heroja Rolanda. Na sve to dodao je i 3 ukradene lopte a dokaz koliko je značio igri Svetog Vida govori da ga je Gomeljski odmarao samo 3 minuta. Gomeljski je posle utakmice rekao da je Jadran igrao pod blokadom protiv bolova, što još više govori o herojskim kvalitetima njegove partije.

Sveti Vid je ovom pobedom ostao na deobi prvog mesta sa ekipom Slobode koja je napravila brutalnu uvertiru pred međusobni duel dve ekipe u subotu, pobedivši neugodni Real sa preko 80 razlike. Kako stvari stoje taj meč će najverovatnije odlučivati o prvoj poziciji pred plej of, ali Gomeljski ne želi da prejudicira ništa: "Biće još dosta da se igra i posle tog susreta. Nama je važno zbog hemije u timu da nastavimo da pobeđujemo".

This Post:
00
272435.92 in reply to 272435.91
Date: 9/16/2015 4:17:27 AM
Overall Posts Rated:
353353
Čini se da se jedan poraz ipak već nazire. U četvrtak u kupu dolazi na Neimar prošlogodišnji šampion, u nikad nezgodnijem trenutku između dva teška derbija. Gomeljski najavljuje borbu i ovde: "Dužni smo našim navijačima da pružimo maksimum koji možemo da izvučemo. Naravno bez prve petorke smo veliki autsajderi ali ćemo igrati hrabro. Utakmice sa PO Knightsima su za nas uvek prilika da se vidimo sa našim prijateljem menadžerom Psihom, sa kim imamo odličnu saradnju u sparing mečevima. Ni ovog puta neće izostati gostoprimstvo u loži Proviđenja".

Advertisement