BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283974.82 in reply to 283974.81
Date: 1/24/2017 2:30:05 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο Κοτίδης ρωτάει αν θέλετε να σας κλείσει ξενοδοχείο στο χωριό ή αν θα φύγετε και θα ξανάρθετε!!!

Επίσης καλεί όλη την ομάδα αν μείνετε την Παρασκευή στο καφενείο του χωριού για πιώμα...(μάλλον θέλει να βγάλει off όλους τους παίχτες για το ματς του Σαββάτου!) :-)

This Post:
11
283974.83 in reply to 283974.82
Date: 1/24/2017 3:33:17 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ο Κοτίδης ρωτάει αν θέλετε να σας κλείσει ξενοδοχείο στο χωριό ή αν θα φύγετε και θα ξανάρθετε!!

Φυσικα και θα μεινουμε εκει και για το παιχνιδι του Σαββατου!! Δεν εχει αλλωστε συχνα καποιος την ευκαιρια να επισκαφθει και να απολαυση για αρκετες ημερες το χωριο του πανσοφου.

Επίσης καλεί όλη την ομάδα αν μείνετε την Παρασκευή στο καφενείο του χωριού για πιώμα...(μάλλον θέλει να βγάλει off όλους τους παίχτες για το ματς του Σαββάτου!) :-)

Θα δεχτουμε την προσκληση με μεγαλη μας χαρα. Αλλωστε πσιτευω οτι ειμαστε συμπαθεις στον πανσοφο και δεν θα χρησιμοποιησει εναντιον μας καποιες απο τις εξωγηπεδικες ''τακτικες'' του.

Για την ιστορια, ειναι η 3η φορα που συναντιομαστε στο θεσμο του κυπελλου.

1ο παιχνιδη τη μακρινη σεζον 21. Τοτε ημουν στη ΙV εγω κι εσυ στην ΙΙΙ. Ειχα επικρατησει με 103-91 στην εδρα μου(52115556).

2ο παιχνιδι τη σεζον 27. Εγω στην ΙΙΙ κι εσυ στην ΙΙ. Δεν ειχα κατεβει καν στο παιχνιδι κι ετσι ηττηθηκα με το ντροπιαστικο 112-35(71956743). Οχι πως αν κατεβαινα φυσικα θα ειχε αλλαξει χερια η προκριση.

Πρωτη φορα λοιπον αντιπαλοι και στην Α1 και στη φαση των 32. Για να ειμαι ειληκρινης δε μ αρεσε καθολου η ληρωση στη συγκεκριμενη φαση και πραγματικα ειμαι πολυ προβλιματισμενος για το πως θα το διαχειριστω. Βλεπεις εχω και κοντο ροστερ.

This Post:
00
283974.85 in reply to 283974.84
Date: 1/24/2017 5:39:13 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Μου τον εφαγε μεσα απο τα χερια ο σατυρος.

Ηδη ξεκινησαν οι εξωγηπεδικες μονομαχιες.

This Post:
00
283974.86 in reply to 283974.83
Date: 1/25/2017 4:09:27 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Θα δεχτουμε την προσκληση με μεγαλη μας χαρα. Αλλωστε πσιτευω οτι ειμαστε συμπαθεις στον πανσοφο και δεν θα χρησιμοποιησει εναντιον μας καποιες απο τις εξωγηπεδικες ''τακτικες'' του.

Και εγώ νομίζω ότι σε συμπαθεί,αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει ο τρελόγερος!Μπορεί να δει ότι oi Legends πάνε να χάσουν,να πάθει κρίση πανικού και να εκραγεί!Στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουν ένα ψυχικά διαταραγμένο και μέθυσο υπερήλικα!!! :-)

Για την ιστορια, ειναι η 3η φορα που συναντιομαστε στο θεσμο του κυπελλου.

1ο παιχνιδη τη μακρινη σεζον 21. Τοτε ημουν στη ΙV εγω κι εσυ στην ΙΙΙ. Ειχα επικρατησει με 103-91 στην εδρα μου(52115556).

Πλάκα-πλάκα,δεν το θυμόμουν καθόλου αυτό!Να φανταστείς νόμιζα ότι δεν είχα αποκλειστεί ποτέ στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας από αυτή στην οποία έπαιζα!Κάτι που δεν ισχύει τελικά!

Ο Κοτίδης βέβαια το θυμάται λέει και μας έκανες ζημιά που το υπενθύμισες!Τώρα είναι έξαλλος,λέει ότι χάσαμε λόγω αμπαλοσύνης μου και επιμένει ότι έπρεπε να σε είχαμε μαντέψει!!Μάταια του εξηγούμε ότι τότε δεν υπήρχαν προβλέψεις!Είναι ανένδοτος!!!! :-)

Πρωτη φορα λοιπον αντιπαλοι και στην Α1 και στη φαση των 32. Για να ειμαι ειληκρινης δε μ αρεσε καθολου η ληρωση στη συγκεκριμενη φαση και πραγματικα ειμαι πολυ προβλιματισμενος για το πως θα το διαχειριστω. Βλεπεις εχω και κοντο ροστερ.

Ούτε εμένα μου άρεσε!Και θα μου άρεσε ακόμα λιγότερο αν είχες εσύ την έδρα ή αν είχες πάρει εσύ τον παίχτη χτες!!!

Ο Κοτίδης πάντως προειδοποιεί ότι αν υποτιμήσουμε έστω και ελάχιστα κάποιο από τα 2 παιχνίδια...θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους!!

This Post:
00
283974.87 in reply to 283974.84
Date: 1/25/2017 4:39:31 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Βλεπω βγηκαμε για ψωνια ολοι σημερα!!

Μόνο Paraolympicos δεν τους λες αυτούς που έβγαλε στη λίστα ο Ισπανός! :-)

Περιμενα στη γωνια μηπως παρω κανεναν σε καλη τιμη αλλα ξεφυγαν παλι οι τιμες. Ο Κοτιδης ομως βγηκε μπροστα εσταξε το χρημα κ πηρε τη παιχτουρα σε σχετικα καλη τιμη για την εποχη. Αλλη μια μεταγραφικη επιτυχια για τον πανσοφο. Τωρα το θεμα ειναι ο αμπαλος ο Αλεξανδρος να τον εκμεταλλευτει. Ο αλλος παικτης που κηνυγησε ομαδα απο τη δικια μας μερια ηταν μεν σε καλυτερη ηλικια αλλα ξεφυγε η τιμη πανω απο τα 6 εκ

Πανικός προκλήθηκε,όταν ο πάνσοφος έκανε ντου ανοίγοντας το χρηματοκιβώτιο του συλλόγου και απειλώντας ότι θα τα ξοδέψει όλα σε ψώνια!Μάταια προσπαθήσαμε να τον συνετίσουμε και να του εξηγήσουμε ότι δεν πρέπει να ανοιγόμαστε οικονομικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!Μάλιστα ούρλιαζε ότι μαζί με τον Αιγύπτιο,θα πάρει και τον Λεσένκο να κάνουν αχτύπητο δίδυμο,ενώ είχε στο πρότζεκτ και το τέρας των 200κ!

Μετά την υπογραφή ήταν μάλιστα ξεκάθαρος στις δηλώσεις του:' ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!''

Εγώ από την πλευρά μου έκανα δηλώσεις Μπέντο για Ανσαριφαντ: ''Oi Legends είναι μια δύσκολη ομάδα!Ο νέος αθλητής θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής!Δεν ξέρει τα συστήματα και δεν τον ήθελα!Έχουμε καλύτερους!Ο Κοτίδης μου τον φόρτωσε!!!'' :-)

Πέρα από την πλάκα,ο παιχτης μου άρεσε αρκετά!Βέβαια φαντάσου που έχουμε φτάσει,που λέμε ότι τα 4,6 εκατομύρια για 32χρονο είναι καλή τιμή!Στα δικά μου γεροντάκια πάντως,ο 32χρονος θεωρείται νεούδι!!!

This Post:
00
283974.89 in reply to 283974.88
Date: 1/29/2017 6:39:33 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μάνο,ειλικρινά ανησυχείς μην μπλέξεις φέτος?Μόνο ο 7ος από εκεί μπορεί να κινδυνεύσει!Άσε που ο Κοτίδης λέει ότι θα τερματίσεις 1ος κιόλας στους μπλε!

This Post:
11
283974.90 in reply to 283974.89
Date: 1/29/2017 6:51:49 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Τελικα χθες ολα καλα με τα ποτα. Οι παικτες μας γλεντησαν αρμονικα με τον πανσοφο και εχασαν οπως ηταν φυσιολογικο μετα την εξαντληση τους απο τον αγωνα κυπελλου. Στο τελος ο γεροντας μας ευχαρηστισε και ειπε οτι μας περιμενει με μεγαλη του χαρα ξανα στο χωριο.

Αλλωστε το 2-0 της ομαδας του απεναντι στη δικη μας τον ειχε γεμισει χαμογελα. Επομενως ηταν και ο ιδιος ακρως δοτικος.

This Post:
11
283974.91 in reply to 283974.90
Date: 1/29/2017 7:35:53 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τελικα χθες ολα καλα με τα ποτα. Οι παικτες μας γλεντησαν αρμονικα με τον πανσοφο και εχασαν οπως ηταν φυσιολογικο μετα την εξαντληση τους απο τον αγωνα κυπελλου. Στο τελος ο γεροντας μας ευχαρηστισε και ειπε οτι μας περιμενει με μεγαλη του χαρα ξανα στο χωριο.

Ματς Legends vs Μετεώρων προ οινοποσίας στο καφενείο του χωριού με Κοτίδη: (94340136)

Ματς Legends vs Μετεώρων μετά από οινοποσία στο καφενείο του χωριού με Κοτίδη : (93252865)

Σας είχα προειδοποιήσει ότι πρέπει να αρνηθείτε ευγενικά την πρόσκληση!Ήθελε με ύπουλο τρόπο να σας μεθύσει!!Τα ίδια είχε κάνει και το 1995 με την δεξίωση που παρέθεσε στους Ρώσους και την δηλητηρίαση με το ψυχοφάρμακο,αλλά ποτέ κανείς δεν έμαθε ότι πίσω από αυτό κρύβονταν ο Κοτίδης και ο τρελογιατρός του ο Δρ. Ηρεμόγλου(ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε αλοπεριντίν σε εσάς):

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=165234 :-)

Αλλωστε το 2-0 της ομαδας του απεναντι στη δικη μας τον ειχε γεμισει χαμογελα. Επομενως ηταν και ο ιδιος ακρως δοτικος.

Στο τσακ γλίτωσε το εγκεφαλικό την Πέμπτη!Αλλιώς δεν ξέρω πόσο δοτικός θα ήταν!Ίσως να έριχνε και λίγο ψυχοφάρμακο στο αλκοόλ!!! :-)

ΥΓ: Ο πάνσοφος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και για 1995,αλλά και για χτες!Λέει ότι απλά γούσταρε να τα πιει μαζί σου και να ενημερωθεί από 1ο χέρι για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος!

ΥΓ2: Πήγα να πάθω και εγώ εγκεφαλικό την Πέμπτη εκτός και από τον Κοτίδη!!! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 1/29/2017 7:53:25 AM

This Post:
00
283974.92 in reply to 283974.91
Date: 1/29/2017 11:16:00 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
ΥΓ: Ο πάνσοφος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και για 1995,αλλά και για χτες!Λέει ότι απλά γούσταρε να τα πιει μαζί σου και να ενημερωθεί από 1ο χέρι για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος!

Μαλιστα ο πανσοφος εχει ειδικη προσκληση να ειναι στον παγκο μαζι μας τη Δευτερα στο παιχνιδι με τους Ολλανδους. Η ομοσπονδια μετα απο πιεσεις του προπονητικου τιμ, του εχει ηδη κλησει εισητηριο business class με επιστροφη πριν το παιχνιδι των LEGENDS την Τριτη ωστε να προλαβει να δει και απο κοντα την αγαπημενη του ομαδα.

Advertisement