BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > [OFF] NBA

[OFF] NBA

Set priority
Show messages by
From: Admiral

This Post:
00
33856.82 in reply to 33856.81
Date: 12/11/2008 3:55:37 AM
Overall Posts Rated:
88
Nem hiszek a meglepetésekben, valószínűleg a Lakers - Celtics - Cavs hármasból valamelyik lesz a bajnok. Persze bármi előfordulhat, de szerintem ahhoz, hogy meglepetés legyen, nagyon nagy blockbuster csere kell. De ha februárban lesznek nagy cserék, akkor esélyes lehet a Nuggets, Rockets, Hornets, 76ers.
Detroit menthetetlen, Utah motiváció nélküli, Toronto esélytelen, Orlando kiegyensúlyozatlan, Phoenix öreg, San Antonio még öregebb, Miami egyemberes csapat és Wade sem bírhat ennyi ütközést egész szezonban. Nagyjából ez a véleményem a szóbajöhető csapatokról, de ez csak személyes vélemény. Viszont kívácsian várom a következő évi New Yorkot és Portlandet.

This Post:
00
33856.83 in reply to 33856.82
Date: 12/11/2008 4:01:56 AM
Overall Posts Rated:
88
Tarthatnánk viszont egy kis esélylatolgatást, rangsorolást, aztán majd júniusban visszanézzük.

Szerintem:

MVP:
1. James
2. Wade
3. Paul

Év újonca:
1. Rose
2. Mayo
3. Beasley

Legtöbbet fejlődött:
1. Rondo
2. Duhon
3. Miller

Év védője:
1. Howard (a Dwight) :D
2. Camby
3. Paul

All NBA Team
PG Paul
SG Bryant
SF James
PF Garnett
C Howard

This Post:
00
33856.84 in reply to 33856.83
Date: 12/11/2008 4:10:49 AM
Overall Posts Rated:
88
És éppenhogy leírtam, már olvasom is a nagy erősítést: Jason Richardson a Suns-ban. :D
Na erre kíváncsi leszek, még a végén őket is be kell vennem az esélyesek közé... Csak ne találkozzanak a rájátszásban a Spurs-szel :D

From: Pitie

This Post:
00
33856.85 in reply to 33856.84
Date: 12/11/2008 4:23:03 AM
Overall Posts Rated:
11

Pont ezt akartam írni...én azért nem vagyok biztos hogy ezzel mindenképpen jól járt a Phoenix(kedvenc csapatom)...Bell és Diaw két stabil embere volt a csapatnak két igazán jó védő akikkel távozott kb 17 pont meccsenkét...Bell idén is 45%-al dobta a triplát...sztem nem ért ennyit Richardson...De ne legyen igazam...

A második kedvencem a Portland...hihetetlen amit a fiatalok csinálnak...Roy meg Aldridge fantasztikus...a 2 spanyol szuper...ha Oden is összeszedi magát és nem lesz sérült a szezon második felétől nagyon jók lehetnek!

Én jövőre az Oklahomára leszek kíváncsi...elég valószínű hogy egy centert hoznak el a drafton...nem néztem még ki lehet a lehetséges kiszemelt de ha olyan lesz mint a mostanában elsőként draftoltak akkor jövőre ők is nagyon combosak lehetnek...

This Post:
00
33856.86 in reply to 33856.83
Date: 12/11/2008 4:26:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Szerintem:

MVP:
1. Bryant
2. Wade
3. James

Év újonca:
1. Mayo
2. Rose
3. Beasley

Legtöbbet fejlődött:
1. Harris
2. Biedrins
3. Salmons

Év védője:
1. Howard (a Dwight) :D
2. Camby
3. Paul

All NBA Team
PG Paul
SG Bryant
SF James
PF Garnett
C Howard

Edit egy picit módosított!:)
Ez az edit:)

Last edited by Pitie at 12/11/2008 6:29:42 AM

This Post:
00
33856.87 in reply to 33856.85
Date: 12/11/2008 4:31:12 AM
Overall Posts Rated:
88
Szerintem jól járt a Phoenix. Átigazolás után mindíg jól játszik az érkező játékos. Nem értem, miért vagy pesszimista, nézd meg mi történt Shaq-kel. :D Ráadásul végre egy kis plusz energia is került a Sunshoz.

Portland szerintem nagyon jó lesz egy-két éven belül, de nem Oden miatt. Jó, ha a mérkőzések felén pályára lép a karrierje során. Így azért nehéz fejlődni. De nekem meg ebben ne legyen igazam. :D

Oklahoma szerintem sehol nem lesz. Ez a Durant gyerek nem vezéregyéniség, kár volt ráépíteni a csapatot.

Viszont! Nagyon remélem, hogy Orlandóba érkezik végre jövőre egy igazi SG. Már csak az hiányzik a főcsoport döntőhöz. Persze én kiegyeznék Paul-lal is. :D

Bryant MVP? Hát, ha megnyerik az alapszakaszt, akkor OK. De nem fogják... Én semmiképpen nem raknám James elé (bár szimpatikusabb), de majd meglátjuk. Viszont igazad van, nem is tudom, Harrist hogy felejthettem ki a legtöbbet fejlődöttből. Abszolút esélyes.

Last edited by Admiral at 12/11/2008 4:49:33 AM

This Post:
00
33856.88 in reply to 33856.87
Date: 12/11/2008 4:45:49 AM
Overall Posts Rated:
11

Huha:)

Nincs bajom Shaq-kel mert az öreg diesel nem vén diesel de én Marion eladását hatalmas baklövésnek tartom...az egész játékot hazavágta...Nash sokkal gyengébb azóta...mondták hogy majd Amare jobb lesz hogy sima 4est játszik de ő már nem lehetett jobb mint amilyen volt...erre ugye rájöttek és hozták Barnest hogy pótolják Mariont egy kicsit de tényleg csak kicsit sikerült...

Portland már idén is jó lesz...szerintem okoznak meglepetést a rájátszásban és mire ott leszünk Oden vígan hozza a 15pont 15lepattanó kombinációt meccsenként!:)

Oklahoma hidd el hogy jó lesz...Durant simán 20 felett átlagol jó százalékkal és még baromi fiatal ott van mellette Green aki fizikálisan elképesztő és a most draftolt Westbrook aki ha megnézed a mai top10-t olyan adottságokkal rendelkezik amivel kevesen a ligában...csak ugye szánalmas belső embereik vannak...ha ezt sikerülne egy jó drafttal megoldani nagyon jók lennének!

Orlandó tényleg nagyon jó...Lewist már seattleben is nagyon szerettem, igazi gyilkos dobó az ember...Howard meg ugye klasszis és Turkoglu is nagyon üt csak ez sztem a sosemjönösszesemmi csapat:)Mint a Phoenix volt éveken keresztül...

This Post:
00
33856.89 in reply to 33856.88
Date: 12/11/2008 5:03:11 AM
Overall Posts Rated:
88
Azért szerintem Shaq jó üzlet volt, főleg Marion mostani játékát elnézve. Bár az igaz, hogy már nem bír 82 meccset az alapszakaszban. De lehet, 60 is elég lesz. Nash szerintem nem Marion távozása miatt romlott... utolérte a kora. Már az is csoda, hogy eddig ilyen szinten tudott teljesíteni. Félre ne értsd, ő az egyik legjobb irányító, dehát ugye 30 fölött már csak lefelé megy a szekér. :D

Portland témában kívánom, hogy legyen igazad. :D

Durant tényleg jól átlagol, csakhogy nem képes irányítani és feltüzelni a csapatot. Green szerintem átlagos játékos, aki csak azért tűnik jónak (szerintem csak tűnik), mert nincs túl sok opció a támadásra, kevés a ponterős játékos. Ha tényleg draftolnak egy jó magasembert, Greennek meccsenként 8-10 dobással kevesebb jut és nem hiszem, hogy akkor is kiemelkedőt fog nyújtani. Westbrooknál meg várjuk meg a következő évet. Nagyon sok jól teljesítő újonc a második évben visszaesik, aztán nem is tud újra feljönni.

Hát igen, Orlando... Nagyon szurkolok nekik, de szerintem hiba Lewist erőcsatárként játszatni. Simán megcserélném a posztokat Turkoglu és Lewis között. De a legnagyobb hiányosság egy vállalkozó kedvű, 3 pontos dobó SG. Amíg az ellenfelek tudják, hogy kívülről nem kell félniük és nyugodtan koncentrálhatnak Howardra, addig a kötelező győzelmeken kívül csak olyan meccseket nyernek, amikor Turkoglu utolsó másodpercben dob hármast (mint ma). Valahogy nincs meg a csapategyensúly... Tudom már, mit kérek karácsonyra: Pault, vagy Wade-et a Magicbe :D

This Post:
00
33856.90 in reply to 33856.89
Date: 12/11/2008 7:17:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Nash a cseréről:

„Alig találok szavakat, a legjobb barátomat cserélte el a klub. Az egész csapat nagyon szerette Raját és Borist, és nagyon nehezen tudom feldolgozni a játékoscserét. Nem tudom üzleti vagy szakmai szemmel nézni a változtatást” – nyilatkozta a Lakers ellen elvesztett mérkőzés után.

„Nagyon nehéz két jó barátot elveszteni, és a csapat teljes stílusa is megváltozik a változtatással. Sok időnk van építkezni, két jó játékost kaptunk, meglátjuk, mire lesz ez elég” – tette hozzá.

Személy szerint Orlando párti vagyok, bár mostanában annyira nem vagyok naprakész NBA ügyben. Jó lenne a csapatnak egy Dennis Scott szintű SG.;)

This Post:
00
33856.91 in reply to 33856.90
Date: 12/11/2008 7:58:26 AM
Overall Posts Rated:
88
Én bízom abban, hogy J-Rich hasznos tagja lesz a keretnek. Persze nem kellemes elveszíteni olyan embereket, akikkel évek óta együtt játszik az ember, de majd kiheveri. :D
A stílus megváltozik? Hát igen, D'Antoni stílusa nem hozott még döntőt sem, lehet, ideje volt váltani. Az elmúlt évek játékosállományával legalább kétszeres bajnokoknak kéne lenniük. Egyszer még rá lehet fogni a (bal)szerencsére, hogy kiveri őket a Spurs, nade háromszor? Ott bizony a taktikával, a játékstílussal vannak a gondok. Run-and-gun vs. csapatvédekezés... No comment

Pitie: Kicsit utánanéztem a dolgoknak, igaz, hogy 17 pont távozott, de érkezett 18. :D Bell tényleg jól dobja a hármasokat (46,8%), de Richardson is (45,8%). És 4 és fél évvel fiatalabb, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve. De ebben a cserében úgyis csak egy a lényeg: vérfrissítés.

Last edited by Admiral at 12/11/2008 8:17:02 AM

This Post:
00
33856.92 in reply to 33856.91
Date: 12/11/2008 10:31:26 AM
Overall Posts Rated:
11

A poén az hogy pont hétfőn gondolkodtam hogy ezt a Richardson gyereket miért nem viszi el valami nagy csapat...erre elvitte a kedvencem:)Amúgy csak annyi ellenvetésem van a dologgal hogy Bell nagyon jó védő volt ez viszont nem mondható el Richardsonról...nem maradt jó védő a csapatban...így csak a run and gun marad sztem...Már csak Marburyt kellene megszerezni!!!:)

Advertisement