Myślę że warto zrobić tak: jeżeli podjąłbyś się tego o czym mówisz, to potrzeba kilku ludzi oraz kogoś kto będzie koordynował tą akcją i na tego kogoś proponuje wybrać ciebie ;)
Ja zgłaszam się do pomocy, myślę ze jeszcze ktoś się znajdzie. Ty opracuj plan działania, podziel robotę na chętnych, daj im (nam) konkretne wytyczne co mają robić i myślę ze się uda. Czas pracuje na naszą niekorzyść więc albo zrobimy coś teraz albo będzie już za późno i obudzimy się z ręką w nocniku.
Czy ja napisałem, że się czegoś podejmuję?:).
Wiesz fajnie, że ja robię wszystkie bazy i tak dalej, ale bez przesady ja i moi skauci (czyli ty też:)) odpowiadamy za to jacy gracze będą w przyszłości w kadrze seniorów. Nie zrozummy się źle, nie chodzi mi o to, że nie mogę po prostu nie widzę sensu, ja podrzucam temat ale wykonanie ma należeć do sztabu juniorów. Aktualnie wszystko wygląda tak, że to ja prowadzę, a przynajmniej koordynuję, trening wszystkich w BB. Ok możecie mi kiedyś za to podziękować klapa rąsia i takie tam, ale to chyba nie powinna być moja rola.
Nie powiem, że jest mi obojętny los U21 w przyszłości bo nie jest, ale ktoś wygrał wybory, ktoś kandydował, ktoś deklarował chęć pomocy i to te osoby powinny się wykazać, dla mnie oczywistym jest że U21 powinna tak samo skupiać się na meczach jak i na wychowywaniu przyszłych graczy. Ok mógłbym nadal toczyć dyskusję na "privie" ale czasu na takie rzeczy nie ma poza tym dajmy się innym wykazać, no i przede wszystkim sam jako Prezes Jeziorowców chciałbym się dowiedzieć co z tym wszystkim robimy. Wzrasta liczba użytkowników i nie widzę problemu żeby równolegle z tym wzrostem niewzrosła też nasza siła.
Last edited by al_said at 9/3/2008 4:39:06 AM