- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje, jer pre kvalifikacija, nije postavljen cilj, tipa: treba nam 5 pobeda i trazimo ih ovde i ovde, i na osnovu toga idem u sledeci krug, nego je bilo bitno da se selektro tapse po ramenima kako je sve ok, a nije jer nismo prosli dalje, a mogli smo nije nam bila nesto prejaka grupa.
Jbg, mislim da je to izvuceno iz konteksta, ako vidis nastavak recenice koji je boldovan, to je svrha te recenice, odredis prioritet, koje tekme moras do dobijes i prema tome se vodis(a ne da izgubis bodove od slabijih ekipa, pa se posle vadis na favoritu, to niko neradi, jer nema svrhe, procentualno tako mozes da prodjes sa 5% uspeha), kao sto ja radim sa mojom ekipom.
Nisam morao da ti odgovar, na tvoj post i cenim te kao menadzera, ali nezelim da ima nedoumica oko neceka sto sam rekao.
Ne moram ni ja tebi da odgovorim ali smatram da sam ja u tim kvalifikacijama imao nekog udela, pa se smatram na neki nacin odgovornim za rezultate i zato moram.
Koliko se secam cilj je bio gurati koliko se moze, zbog malog broja aktivnih menadzera i malog broja kvalitetnih igraca. Ako sam pogresio, ispravi me.
Treba napomenuti da smo imali i srece prilikom rasporeda pa smo igrali prve dve utakmice sa Velsom i BiH, pa smo i zbog toga verovatno lagano dobili Grke, Fince i Litvance, jer da nismo u prve dve odigrali TIE, jedna od ove tri selekcije bi nas verovatno dobila. Zato smatram da je to bilo takticki dobro vodjenje reprezentacije.
I naravno da cu nastaviti da tapsem selektora po ramenu i da govorim da je sve OK, jer zbog kiksa u jednoj utakmici, necu nikad da mu okrenem ledja, jer da bi prosao dalje u grupi i tada i sada i u buduce negde moras da rizikujes.
Mogli smo da prodjemo dalje ali nismo. I nije nam grupa bila prejaka, ali to tako tada nije izgledalo, bar meni.
I ne moras da odgovaras dalje, jer ocigledno je da se oko toga necemo nikada sloziti. A i rekao sam ti nekada da ne volim kad se sa nekim u svemu slazem, jednostavno mislim da tada nesto nije u redu. Ajd uzdravlje!!!
No Frks:
Ja tebi rekoh nekada, da trejd uz adekvatnu doplatu je moguc.
A Radonju poklanjam samo ako se kandidujes za selektora, jos nije kasno.
:)