Hogy tudja mindenki, a Franciák kapitánya felrúgott egy laza-laza megállapodást. Hazug, aljas és gerinctelen tett volt tőle. Dominak gratulálok, és köszönjük neki, hogy továbbra is a legjobbat nyújtja és korrekten emberségesen, igazi magyar gerinccel képviseli kis hazánkat. Sajnos megesik ez ebben a mocskos gerinctelen világban. Ma már sok embernek nem számít az adott szó, még akkor sem, ha egy egész országot képvisel. Szánalmas!
Köszönjük Domi!
Mivel ha úgy alakulnak a dolgok, én vagyok az első aki nemtetszését nyilvánítja ha valami rosszul volt csinálva, ezért írom ezt most nektek! Így érzem korrektnek most a dolgokat.
Sokan nem látjátok, hogy a háttérben milyen munka folyik. Kemény taktikázás megbeszélések előzik meg mindkét csapat meccseit!
Tudnotok kell, hogy Domi valamilyen szintem számolni akart a 2:3 zónájukkal. Én az egyik olyan ember voltam, aki ellenezte azt, hogy 2:3 zóna ellen menjünk támadásban. Nem tudom, hogy magától, vagy a mi befolyásolásunk miatt, a végén 2 pontos mellett döntött, (ami így utólag se volt rossz taktika, ha nem vernek át minket, a meccs így is meglehetett volna) de lehetett volna jobb is. Részben úgy érzem a mi (én) hibánk ez a vereség, a taktikát benéztük most. Sok futást kaptunk, így elszúrtuk az MNF-et is, és kint sebezhetőek voltunk. Erre egyikünk sem sem gondolt. Elnézésetek kérem a magam nevében. Elnézést Domi!
Ennek ellenére mint tudjátok kijutottunk az EB-re, ahol szép reményeink lesznek idén. A csapat jó, erős! Gyertek minél többen szurkolni minden hétfőn.
Előre az aranyért! Csak így tovább Domi!