BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.821 in reply to 124401.820
Date: 12/24/2010 4:51:43 PM
Overall Posts Rated:
110110
Mporei na mas grapsei kapoios GM, an yparxei dunatotita apolusis tou ethnikou proponiti?
Giati auto pou kanoun ektos apo anithiko einai kai kathari klepsia pros olous tous ypoloipous paixtes tou BB!

An den uparxei, tote grapste to stis protaseis gia to mellon. Na yparxei dunatotita na psifizoun oi paixtes kathe xwras gia na fugei o proponitis tis omadas. Den einai duskolo..

Ante kai kala mas Xristougenna...

This Post:
00
124401.822 in reply to 124401.821
Date: 12/24/2010 5:08:55 PM
Overall Posts Rated:
7070
Na po kai ego oti mou irthe pm apo ton kajabar oti pire leei tous ellines mou stin E8niki gia na me boithisei me to merchandise.Ego den zitisa kati tetio alla eimai periergos na do an ontos tha anebasei merchandise giati den anebazei an den exei paixei paiktis se mats me tin E8niki.Tora apo kei k pera to lathos mou itan oti de tou eipa kateytheian bgaltous.

Alla don xalarose ligo me emena epitelous.Exeis teliosei k tetoia asta..Xeroume poli kala oti esi xekinises ta pm tou stil na paixoume xalara k tetoia gia na xtisoume en8ousiasmo ktl kai meta kathierothikan.Apo kei kai pera to xeroume oti exete kanei klika kai diamorfonete apotelesmata.Stin proigoumeni sezon paizate oloi to CT sas mazi mou fetos kanoun mpam poia paixnidia eixate milimena kai pios xtipaei poion.Distixos auti einai i elliniki pragmatikotita kai oloi diamorfonoume ti simperifora mas analoga.

This Post:
00
124401.823 in reply to 124401.820
Date: 12/24/2010 5:39:16 PM
Overall Posts Rated:
112112
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Ο Μαρτίου ΔΕΝ είναι προσωπικός φίλος μου και ΔΕΝ μου ζήτησε βοήθεια.
Ίσα ίσα θα είναι "αντίπαλος" στις επερχόμενες εκλογές.
Αυτό όμως είναι αύριο. Σήμερα είναι ένας Έλληνας χρήστης που έχει 4 ενεργούς διεθνείς, που αν δεν διώξει τους 2, την επόμενη σεζόν θα χρεωκοπήσει.
Πιθανότατα δεν θα έχουν θέση οι 2 από αυτούς έτσι κι αλλιώς του χρόνου.
Να έπαιρνα τον δικό μου Έλληνα στην Εθνική, ή κάποιου χρήστη φίλου μου, δεκτόν να μου το καταλογίζατε.
Αλλά προσωπικά δεν έχω να κερδίσω κάτι από την κίνησή μου. Όπως βλέπω από τις αντιδράσεις σας έχω μόνο να χάσω.
Εννοείται πως οι 2 επιπλέον παίκτες του που πήρα δεν αξίζουν μία.
Για να είμαι ειλικρινής θα έπρεπε να διώξω και τον Κοκκαλίδη και τον Μάτζιο και στο φιλικό να δοκιμάσω καινούργιους παίκτες.
Κι αν θέλετε να το πάω και ακόμη παρακάτω, στο κύπελλο υποστήριζα τον Μάτσα και λυπήθηκα που έχασε στον τελικό.
Αλλά δεν θέλω να αφήσω ένα χρήστη να χρεωκοπήσει οικονομικά και να βγούνε οι παίκτες του στη λίστα χωρίς να ξέρω που θα καταλήξουν.
Οι δύο παραπάνω παίκτες που έχω στο ρόστερ δεν επηρεάζουν την Εθνική. Μπορεί να κατεβάσει αξιόλογη 12άδα και με 16 καλόυς παίκτες στο ρόστερ της στο ερχόμενο φιλικό. Θα φύγουν από την ομάδα όμως μετά την οικονομική ανανέωση της Δευτέρας και αφού πάρω την πληροφορία που ζήτησα.
Ειλικρινά αυτό με τις ¨έχθρες" στο παιχνίδι δεν το έχω καταλάβει και μάλλον δεν πρόκειται να το καταλάβω.
Είχα πάρα πολλές ευκαιρίες να παρεξηγηθώ με πολλούς από το παιχνίδι. Παιδιά που μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουνε και με κρίνανε χωρίς κάποιοι από αυτούς να είναι καν ανώτεροί μου στο παιχνίδι.
Αν πάραυτα οποιοσδήποτε από εσάς θελήσει να παρεξηγήσει αυτή την απλή κίνηση στήριξής μου απέναντι στον μοναδικό, επαναλαμβάνω μοναδικό, χρήστη της Α1 που αγόρασε και προπόνησε Έλληνα διεθνή της Ανδρών, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου δεν το κάναμε ποτέ, τότε είμαι διατεθειμένος να δεχθώ τις συνέπειες.
ΥΓ. Με όλο τον σεβασμό στη δουλειά του Γιάννη με τον Μπανάσα και στη δουλειά του Αλέξη με τον Κουβαράκη, ξέρετε όμως πως δεν είναι το ίδιο. Ποιος από μας θα έπαιρνε τον Μάτζιο και θα του έδινε και ριμπάουντ στην ηλικία του?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
124401.826 in reply to 124401.821
Date: 12/24/2010 5:50:24 PM
Overall Posts Rated:
112112
Θα σου απαντήσω εγώ φίλε μου.
Ρίχτε τη δημοτικότητά μου κάτω από 25% και μπορείτε να προβείτε σε πρόωρη διεξαγωγή εκλογών.
Αλλά έτσι κι άλλιώς σε 2 βδομάδες θα έχουμε εκλογές, οπότε κοντός ψαλμός αλληλούϊα.
Το παιχνίδι πάντως είναι interactive. Αυτό σημαίνει πως στηρίζεται σε σχέσεις παικτών μεταξύ τους.
Εσείς λοιπόν που παρεξηγήσατε την ενέργειά μου, πείτε μου αν θέλετε να δείτε τον Αγγελίκο να καταλήγει σε καμία Γκαλάκτικος όπως ήταν ο Τσόνγκας, που δεν μου απάντησε ποτέ σε κανένα μήνυμά μου και ουσιαστικά χάσαμε τον καλύτερο ψηλό αμυντικό μας.
Ή προτιμάτε τον Πρίγκα μετά από τόσες σεζόν προπόνησης από τον Hercules να πάει σε καμία ομάδα σαν αυτή του Μάρκου φέτος και να τον έχουμε με 4 αγωνιστική?
Παίκτες τέτοιου μεγέθους που δεν έχουμε πολλούς πρέπει να μετακινούνται με συννενόηση.
Με πυροβολείτε δε, χωρίς να ξέρουμε αν παίζει ρόλο στα εμπορικά η κίνηση που έκανα. Μπορεί να έκανα απλά μια τρύπα στο νερό.

This Post:
00
124401.827 in reply to 124401.824
Date: 12/24/2010 5:52:33 PM
Overall Posts Rated:
7070
Kala don exeis xefigei.Otan pira tin E8niki apokleistikame sto teleytaio mats me 2 pontous diafora...Tin paratisa sti mesi tis thiteias??Ekleina filika mexri na xanaginoun ekloges..Arxizeis k ta xaneis?
Akribos to gegonos oti elega mprosta sta alla paidia auto pou grafeis gia ton green devils deixnei oti kalampouriza kai emesos petousa spontes gia tin katastasi pou epikratei..
Arneisai oti esi xekinises ta pm me ta xalaros?Ego anaferthika oti auti einai i elliniki pragmatikotita kai oloi prosarmozomaste diladi badizoume sta xnaria sou gia na min exoume trelo meionektima,nai fisika kai esteila pm alla den thimamai pote na mi sou apantisa esto k eteroxronisma..To mono pm pou den eixa apantisei itan tin proigoumeni sezon otan mou eixes steilei na baloume xalaros kai ego eixa adiaforo mats tote k eixame milisei meta..kano lathos?
De mporo na katalabo giati kaigesai mazi mou..

From: JohnnyB
This Post:
00
124401.829 in reply to 124401.827
Date: 12/24/2010 6:44:35 PM
Overall Posts Rated:
344344
@kajabbar: Εάν δεν παίζει 1 παίκτης σε ματς εθνικής, ΔΕΝ επηρεάζονται έστω και αν είναι μέλος της. Το πόσο χρόνο θα παίξει ή πόσο καλά αδιάφορο. Πως είμαι σε θέση να το ξέρω; από την 3η μου σεζόν στο παιχνίδι έχω διεθνείς παίκτες, μάλιστα σε μια φάση είχα 4. Εύκολα λοιπόν μπορούσα να δω τις διακυμάνσεις των εμπορικών, μου.

Το ίδιο ισχύει και για το πόσους γηγενείς/εμπορικά έχεις. Αν δεν παίζουν στα επίσημα ματς, δεν προσφέρουν κάτι. Μπορούσες λοιπόν να το ρωτήσεις. Τώρα το όσον αφορά χρεωκοπία του Μαρτίου ή όχι, όπως κάποιος είπε, έκανε τις επιλογές του και πρέπει να ζήσει με αυτές. Αν είναι να πάει για χρεωκοπία 10-15κ δεν θα τον σώσουν. Άποψη μου; τζάμπα εκτίθεσαι.

@Ισπαρος: Η μόνη περίπτωση αντικατάστασης εθνικού προπονητή κοψοχρονιά είναι αν γίνει μπαν/μποτ κλπ. Εκεί ερωτώνται οι επόμενοι σε ψήφους μέχρι κάποιος να δεκτεί. Αν αρνηθούν όλοι,(είχαμε και τέτοια περίπτωση) τότε αναγκαστικά περιμένουμε τις νέες εκλογές.

@Υπόλοιπους: Παρακαλώ να κρατηθούν οι τόνοι χαμηλά, και να μείνουμε στο θέμα. Ότι άσχετο να σβήνεται, αν κάτι είναι εκτός κανόνων, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Τα όποια ''στησίματα'' αγώνων γίνονται ή όχι, πέρα από το ότι δεν είναι παράνομα, δεν αφορούν κανέναν.

This Post:
00
124401.830 in reply to 124401.827
Date: 12/24/2010 6:48:53 PM
Overall Posts Rated:
112112
Εεε, σταματήστε. Το thread αυτό είναι για κράξιμο μόνο προς εμένα και όχι μεταξύ σας.
Συνεχίστε τη συζήτησή σας στο φόρουμ της Α1 παρακαλώ.

Advertisement