Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Ο Μαρτίου ΔΕΝ είναι προσωπικός φίλος μου και ΔΕΝ μου ζήτησε βοήθεια.
Ίσα ίσα θα είναι "αντίπαλος" στις επερχόμενες εκλογές.
Αυτό όμως είναι αύριο. Σήμερα είναι ένας Έλληνας χρήστης που έχει 4 ενεργούς διεθνείς, που αν δεν διώξει τους 2, την επόμενη σεζόν θα χρεωκοπήσει.
Πιθανότατα δεν θα έχουν θέση οι 2 από αυτούς έτσι κι αλλιώς του χρόνου.
Να έπαιρνα τον δικό μου Έλληνα στην Εθνική, ή κάποιου χρήστη φίλου μου, δεκτόν να μου το καταλογίζατε.
Αλλά προσωπικά δεν έχω να κερδίσω κάτι από την κίνησή μου. Όπως βλέπω από τις αντιδράσεις σας έχω μόνο να χάσω.
Εννοείται πως οι 2 επιπλέον παίκτες του που πήρα δεν αξίζουν μία.
Για να είμαι ειλικρινής θα έπρεπε να διώξω και τον Κοκκαλίδη και τον Μάτζιο και στο φιλικό να δοκιμάσω καινούργιους παίκτες.
Κι αν θέλετε να το πάω και ακόμη παρακάτω, στο κύπελλο υποστήριζα τον Μάτσα και λυπήθηκα που έχασε στον τελικό.
Αλλά δεν θέλω να αφήσω ένα χρήστη να χρεωκοπήσει οικονομικά και να βγούνε οι παίκτες του στη λίστα χωρίς να ξέρω που θα καταλήξουν.
Οι δύο παραπάνω παίκτες που έχω στο ρόστερ δεν επηρεάζουν την Εθνική. Μπορεί να κατεβάσει αξιόλογη 12άδα και με 16 καλόυς παίκτες στο ρόστερ της στο ερχόμενο φιλικό. Θα φύγουν από την ομάδα όμως μετά την οικονομική ανανέωση της Δευτέρας και αφού πάρω την πληροφορία που ζήτησα.
Ειλικρινά αυτό με τις ¨έχθρες" στο παιχνίδι δεν το έχω καταλάβει και μάλλον δεν πρόκειται να το καταλάβω.
Είχα πάρα πολλές ευκαιρίες να παρεξηγηθώ με πολλούς από το παιχνίδι. Παιδιά που μου επιτέθηκαν χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρουνε και με κρίνανε χωρίς κάποιοι από αυτούς να είναι καν ανώτεροί μου στο παιχνίδι.
Αν πάραυτα οποιοσδήποτε από εσάς θελήσει να παρεξηγήσει αυτή την απλή κίνηση στήριξής μου απέναντι στον μοναδικό, επαναλαμβάνω μοναδικό, χρήστη της Α1 που αγόρασε και προπόνησε Έλληνα διεθνή της Ανδρών, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου δεν το κάναμε ποτέ, τότε είμαι διατεθειμένος να δεχθώ τις συνέπειες.
ΥΓ. Με όλο τον σεβασμό στη δουλειά του Γιάννη με τον Μπανάσα και στη δουλειά του Αλέξη με τον Κουβαράκη, ξέρετε όμως πως δεν είναι το ίδιο. Ποιος από μας θα έπαιρνε τον Μάτζιο και θα του έδινε και ριμπάουντ στην ηλικία του?
The secret of communication lies in defeat...