Φίλε προφανώς το τιμ της Εθνικής αποτελείται από πολύ έμπειρους μάνατζερ οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το τακτικό κομμάτι και δεν κάνουν λάθη σε τέτοια ''εύκολα'' ζητήματα..
Καταρχάς φίλε μου δεν αμφισβήτησα τις γνώσεις κανενός και ειδικά του Μάνου και του mamu
Κι εννοώ ότι εφόσον δεν ξέραμε τι σύστημα θα παίξουν οι αντίπαλοι, κι αφού η αντίπαλη ομάδα είναι πιο δυνατή στα ίσια από μας, η καλύτερη λύση ήταν να προσπαθήσουμε να αμυνθούμε στο ένα από τα 2 συστήματα που μπορεί να έπαιζαν.Αν δλδ έπαιζαν κίνηση χτες θα ταν αλλιώς το παιχνίδι..
Και κίνηση να έπαιζαν το ματς ήταν χαμένο εφόσον παίξαμε χαλαρά...Εφόσον θέλεις να αμυνθείς στο ένα από τα δύο συστήματα,τζογάρεις και βάζεις μαντεψιά εξωτερική και άμυνα 3-2 τότε βάλε και το ρυθμό..Αν πετύχεις την μαντεψιά τότε θα νικήσεις με ελάχιστη διαφορά αν όχι τότε θα σε διασύρουν,όπως έγινε..(αυτό είναι λεπτομέρεια ότι έπρεπε να μπει και ο ρυθμός)
Στο 1 και στο 2 τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά και ακόμα πιο λανθασμένα αυτά που λες..
Δεν είναι καθόλου λάθος..Η Ουγγαρία μπορούσε να βάλει και δυνατή γιατί μέχρι το επόμενο ματς ο ενθουσιασμός θα πήγαινε κοντά στο 5 και μετά μπορούσε να βάλει χαλαρή με την Κύπρο και να ισορροπήσει τον ενθουσιασμό..(όχι πως κυνηγάει την πρόκριση αλλά θα το έκανε για να πάρει κάποιες νίκες).Αλλά δεν το έκανε γιατί και με την κανονική διάθεση μας είχαν εκτός υπό κάποιες συνθήκες..
Επίσης η αγ.κατάσταση παίζει σημαντικό ρόλο και φάνηκε και στο ματς...Και όπως το είπες
ίσως καλύπτει το επίπεδο του Γεροθόδωρου την διαφορά αγ.κατάστασης κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο σε επίπεδο Εθνικής..
Εφόσον λες ότι οι αντίπαλοι είναι καλύτεροι από εμάς τότε με χαλαρή διάθεση,πώς θα τους κτυπήσεις?
Η απάντηση είναι απλή,εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ότι και να βάλεις,σωστό θα είναι..
Εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου και είπα ένα άλλο τρόπο για να διεκδικήσεις την πρόκριση (άσχετα αν δεν μας ενδιαφέρει),κάτι το οποίο στέκει και έχει γίνει σε άλλους ομίλους η πολλαπλή ισοβαθμία...