Ahojte!
V pondelok sme prehrali (zial, opat ocakavane) s Francuzskom 109-95, ale boli sme vcelku vyrovnanym superom ale tazko sa dal porazit super takej kvality.
Dnes hrame proti Izraelskej U21, ktora je vo svete 15. v rebricku a my sme 21. V rebricku sa mozno zda, ze sme sebe blizko kvalitativne, ale ked si pozriete vykony muzstiev, tak zistite, ze Izraelci hraju lepsie ako my.
Vystrcilovi uz chyba len 1 tyzden do uzdravenia, ale jeho forme je naozaj nizko a este o jeden stupen spadne, kedze ani tento tyzden nebude trenovat.
Do timu som zobral PG Neslusana, pretoze naozaj dobre trenuje, a pri trvalom vyradeni Vystrcila nebude na skodu mat dalsieho guarda na vyber.
Dnes budeme uz hrat dovnutra, pretoze chcem zistit, ake ratingy tam dosahujeme od posledneho casu, ked sme to hrali, a tadial vidim vacsiu sancu na prekonanie supera, ako vseobecnym smerom.
Len trochu skoda, ze okrem Stvrtka ma cely startovaci tim priemernu formu.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Frenko/Neslusan/Bombara
SG: Stvrtok/Pecnik/Bombara
SF: Tomala/Jencko/Zatura
PF: Drunek/Buhla/Zatura
C: Kokos/Barkac/Zatura
Extra: PF Sulka, SG Vystrcil (zraneny), SG Zivica, SF Retisak
Zmeny oproti zapasu s Francuzskom:
Na PG poste je starter Frenko, ktory ma za nahradnika novacika Neslusana. Jednoducho sa tam viac hodi na dnesny zapas ako Bombara. Rezervou je Bombara.
Taktiku hrame Look Inside (Pozri sa dovnutra), pretoze ich najlepsi PF odisiel do NT timu a tak budu mat nizsie ratingy v obrane ako v predoslych zapasoch.
V obrane hrame Man to Man, aj ked mam chut to risknut, ale nechcel by som kvoli tomuto prehrat o vela bodov.
Tak dufam, ze o 20:45 bude svietit priaznivy vysledok na U21 stranke.
Asasasa
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching