Nikdy som to nikomu nenavrhol! Nikdy som taku dohodu co viem nedostal, asi by som na to ani nereagoval, ale nikdy by som ju neprijal!!! Viem ze to nie je sport je to hra, ktora ma pravidla a aj ked ste pravidla neporusili, naozaj mi to pride nefer proti moralke, cti, svedomiu. Ale ako som povedal je to o ludoch.
A dalsia vec.
1. Ja viem tolerovat preslapy. Asi by som bol nahnevany ako cech a chcel by som aby si odisiel, ale urcite by som nechcel aby si odisiel teraz, ked nie je mozna nahrada.
2. Prijal by som ospravedlnenie, ze ste to nemali urobit a ze to bola chyba, ale ked to tak nepovazujete ok, vytvoria sa teda dva tabory, ktore suhlasia, ktore nie, ale budis, tak to chodi v zivote.
3.
Další věc, co se mi nelíbila bylo spojování s U21
Myslim si ze ako niekto, kto bol dosadeny na poziciu hlasovanim a je verejne cinny, mozes byt spajany aj s U21. Si trener a tvoje osobne preslapy sa prenasaju aj do reprezentacie. Myslim, ze toto by si mohol pochopit a nechci priklady je ich velmi vela.
A rwystyrk, uz nebudem viac pisat lebo presne toto ma vycerpava. Odpovedat stale na nieco dokola a vysvetlovat, davat svoj nazor von, ked aj tak uz kazdy ma nazor vytvoreny atd. Ak som ta niecim urazil prepac, len proste s vasim konanim jasne nesuhlasim.