Φίλε μου,
Παίζω αρκετές σεζόν το παιχνίδι και ξέρω πάνω κάτω τί γίνεται. Δυστυχώς πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα, είναι θολά για την ακρίβεια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έριδες, τσακωμοί και προβλήματα γενικής υφής. Σίγουρα προβληματιστήκαμε με το θέμα του Kaja, αλλά θεωρώ ότι ένας άνθρωπος οφείλει να εξηγήσει το θέμα που προέκυψε και αυτός είναι ο ίδιος. Εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και ίσως ανακριβείς.
Από εκεί και πέρα έχω πει την άποψή μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν σε όλες τις χώρες φάρμες για καλύτερη προπόνηση παικτών, απλά με ορισμένο τρόπο να είναι ελεγχόμενες ότι δεν θα ευνοησουν συγκεκριμένους χρήστες, δεν θα αλλοιώσουν σύσταση πρωταθλήματος, δεν θα ψηφίζουν στις εκλογές κτλ. Επίσης, στις ομάδες μποτ με καλούς παίκτες να μπορεί ένας εκλεγμένος χρήστης -ίσως ο gm- να μπορεί να μπαίνει και να διώχνει τους καλούς παίκτες που άδικα καταστρέφονται για να καταλήξουν σε ενεργή ομάδα.
Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα μπορούσαμε να ανέβουμε επίπεδο, μιας και όλες οι άλλες χώρες έχουν φάρμες και τις δουλεύουν πολύ σωστά και μεθοδικά. Στην τελική υπάρχουν τόσα προβλήματα στο παιχνίδι, που έχουν ξενερώσει την πλειονότητα των χρηστών, οπότε αυτό είναι κάτι που δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τα πολλά προβλήματα του παιχνιδιού. Άποψη μου αυτή, δεν θεωρώ ότί σίγουρα είμαι σωστός σε αυτό που λέω, αλλά έχω το θάρρος της γνώμης :)