Müsade varsa ben de bir kaç kelam etmek isterim.
Bu oyunu 30.sezonlarda bırakan ve daha sonrasında 49.sezonda geri dönen biri olarak söyleyebileceğim tek şey var, hocam yapma. Şu an ben de oyuncu geliştirme dönemimdeyim ki bu dönem 2-3 sezon daha sürecek gibi duruyor dolayısıyla oyuna giriş sayım bile oldukça düştü fakat bizler BB neferleri olarak bu zehri bir kere aldık ne bırakırız ne de bırakabiliriz. Bu kararınızı şu açıdan tekrar değerlendirmenizi istiyorum ki bir gün "nolmuş şu takıma" diyip dönmek istediğinizde ne yazık ki geri dönebilecek bir takımınız olmayacak, bırakıp gitmek olmaz. Hala daha 30.sezonlarda oyunu bıraktığım dönem geliştirdiğim oyuncularımın profillerine gider "ulan ne günlerdi be" diye iç geçiririm.
(32277374) (32058250) İlk 2.lig deneyimimi de o zaman yaşamıştım ve beceremeyip ertesi sene direkt düşüp oyunu bırakmıştım.(oyuna da küsmüştüm tabii beceremeyince) Hile konusuna gelince de gerçekten mide bulandırıcı evet ama böyle bir durum gördüğünde şikayet eden sen,ben gibi bir çok kullanıcı olduğunu düşünüyorum hatta geçen birisi foruma yazmıştı topluca şikayet ettik.(MT ekibi olarak) Uzun lafın kısası bırakmayın ve serüvene devam edin sıkıcı olduğu gibi eğlenceli günler de mutlaka olacaktır. Sevgiler..