BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > A Reprezentacija

A Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
22
285636.824 in reply to 285636.823
Date: 10/25/2018 5:55:10 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
A evo i police sa trofejima nase reprezentacije!

This is where we hold them!
This Post:
00
285636.825 in reply to 285636.824
Date: 10/25/2018 6:21:10 AM
KK Bihać
III.3
Overall Posts Rated:
127127
evo ovkao cu pokusati odgovoriti svima, prvo fakat ne mrzim komsije nimalo, pogresno to shvatite, inace sam odrstao u sportu i za mene je licno na terenu druga prica a van terena druga, pa makar to bio moj rodjeni brat, i najgore u zivotu mi je pustanje, namjestanje i slicno, to mrzim gotovo najvise u zivotu, od tud moje reakcije prema tome
e sad o ovom sto kaze sta bi selektor Srbije se trebao brinuti za formu nasih reprezentativaca, ne izokrecite bezze pricu, to nisam ni rekao. Ali ako ima govno u zajednici koje drzi nekog reprezentativca a ti si pri tom sa selektorom te reprezentacije ok onda je ljudski da ti kao selektor reprezentacije te zajednice lijepo kontaktiras osobu pa rjesite slucaj na obostrano zadovoljstvo, bez ovoga da ga lik krkne za prenapuhanu cijenu i jos kaze eto ti jesi sad sretan, mislim da bi leonida svakog od nas bez problema kontaktirao da mi drzimo necijeg reprezentativca i unistavamo ga, a ako smo ok kao zajednica onda mi ne bi bilo tesko, pa cak i malo na stetu kluba, ispostovati neke zahtjeve selektora

bezze u svemu gledati samo negativni kontektst da izvucete, ali to je vas problem sto ste zatrovani pa sve vidite sivo-crno

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
285636.829 in reply to 285636.828
Date: 10/25/2018 8:30:49 AM
Overall Posts Rated:
3333
Upravo tako.Njegov igrac moze da ga upropasti ako hoce,da ga otpusti sta god mu cejf.Jebiga nije u nasem klubu lik steta ali tako je kako je.

This Post:
00
285636.830 in reply to 285636.829
Date: 10/25/2018 8:58:01 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Ni prvi ni zadnji igrac bez kojeg smo ostali, koga nema bez njega se moze. Samo gledati ubuduce ako je moguce da izbjegnemo ovakve stvari da nam kljucni igraci idu pod dirigentsku palicu stranaca jer nikad ne znate sta ce napraviti sa njima.
Steta, bar jos sezonu-dvije je mogao posluiziti na vrhunskom nivou ali sta se moze, idemo dalje.

This is where we hold them!
Message deleted
Message deleted
This Post:
11
285636.833 in reply to 285636.825
Date: 10/25/2018 2:35:57 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
ajde da ne zagadimo i ovu temu glupostima kojima nije mjesto na BB forumu, a ovakvim i sličnim raspravama svakako nije...

pogotovo sad kad NT repka niže povijesne uspjehe, treba uživat u njima, jer tko zna koliko dugo će trajat...

šteta je za Cefarina što se prerano oprostio od reprezentacije, ali tu se ništa ne može... ima hrpa managera koji ne paze na minutažu i formu, bez obzira iz koje države dolaze, i tu se ništa ne može... Cefarin je ionako ušao u skildrop godine, i 1-2 pada na unutrašnjim skilovima ga dijele od toga da bude beskoristan na NT nivou... a i tu nema pravila kad će skilovi past, Kostadinović nam je već sa 34g oprostio se od repke, dok se Fatić i sa napunjenih 36g, još dobro drži primarne skilove...

zato se i trend koji sam ja pokrenuo pokazao uspješnim, jer se trudim koliko god je u mojoj moći da domaći reprezentativci ostanu u domaćim klubovima, pa tako od 17 trenutnih reprezentativaca, 11-12 je u domaćim klubovima... ovih par što su kod stranaca, trenirali su se ili se još treniraju, i zaista se nema šta prigovoriti...

nije ni to uvijek jednostavno, velika sredstva trebaju...
na početku prošle sezone sam tražio kupca za jedino krilo koje imamo, DŽenana Ziku, pa nisam uspio nikog naći tko bi mu trenirao staminu i slobodna, i ostao je na kraju u matičnom klubu nauštrb treninga 21g potencijala za NT...
slično je bilo i sa Vukelićem, kad ga je bivši vlasnik odlučio prodat, nisam mogao nać nikoga da ga kupi... evo sad će i Radoš na TL, slična situacija će bit... a i Uram će uskoro na TL, valjda ja skupim pare za njega...

This Post:
11
285636.834 in reply to 285636.833
Date: 10/26/2018 5:22:02 AM
KK Bihać
III.3
Overall Posts Rated:
127127
razumio, nisam ni htio potencirati bezveze pricu kojoj nije mjesto da nisam izazvan, ali ok ne treba trovati temu kako sam kazes

treba nastaviti sa generacijama kao sa ovima sto je uradjeno ne da ovo bude trenutni blijesak samo, po meni malo bi trebali mozda urediti taj strucni stab, skaute i to, jer evo imao sam slucaj ti mi napises na forumu svog nekog igraca da ga kupim, ja kontaktiram skauta koji mi daje upute za treniranje ovih interesantnih treniraca za NT, on kaze da to nije neki materijal, a finih miliona se da za njega. Tako da tu onda dodje do toga da ne znam kojeg igraca da uzmem za treniranje :)

meni su fakat rezultati ovdje u drugom planu, ali da kupujem neke "potencijale" samo da bi neko zaradio nije ni to ok

Advertisement