Baieti, lasati chestiile astea cu nemultumirile voastre. Chiar daca IONUTZJ ar fi din seria voastra e in drept absolut sa cheme la U21 orice jucator ii poate veni prin cap. Desigur ca ar putea ipotetic folosi anumite cunostinte in scop personal cand ar fi in serie, dar asta este un caz aparte - l-ati ales si fiti buni sa aveti incredere in calitatile si valorile pe care le prezinta. Altfel, nu aveti increderile in propriile voturi.
Acest fenomen este pronuntat anume la noi in MBA, unde Azrail e selectioner la NT si poate usor vedea ce antrenez eu dupa cresterile jucatorilor mei din lot, DAR cum pot eu sa ma supar sau sa am emotii negative cand tot eu i-am dat votul de incredere?
Daca ar fi nemultumiri in masa, ar fi potrivit de cautat selectioneri impartiali din exterior. Poate ca ar fi mai bine, cine stie..., dar ne aflam aici si acum, cam pe la ora 09:57, 13/04/2011. Ce va fi maine vom vedea.
Bafta tuturor!
P.S. Haideti sa jucam niste amicale cu NT si U21, sa vedem daca a progresat Moldova la vreun capitol sau nu. Acum 3-4 sezoane eram praf :)