Całkiem fajny grajek. Podoba mi się że niema zbiórek wyższych, bo chcąc podnieść ID, pensja znacznie powędrowała by w górę. A ja skąpy jestem z natury jeśli idzie o płacenie pensji. Oczywiście z punktu widzenia NT zbiórki wymagają podniesienia znacznie. I tu rodzi się problem. Bo albo można dół zostawić jak jest albo zrezygnować ze znośnej pensji.
A góra? Widywałem lepsze. Prócz tego JS+JR=14 to raczej kiepski poziom. Do tego podania na dosłownie tragicznym poziomie.
Ale i tak zawodnik fajny. Bardzo mocna opcja w ataku przy jeszcze umiarkowanej pensji. Nie widzę jednak jakiejś sensownej wizji treningu. JS+JR cały sezon? Podania kolejny? I to tylko w ramach uzupełniania braków?
Trzeci raz powiem: fajny zawodnik, ale zdecydowanie 3,5 mln to kwota za duża. Przyciąłbym transfer będąc GMem.
Dodam:
1. Jeśli ktoś myśli że podania nie są bardzo ważne, to niech zerknie jak ten podkoszowy z b.dobrym kozłem notuje straty. Sporo, prawda?
2. Dodatkowo wymaga on z pół sezony treningu kondycji i osobistych. Ale może tylko ja uważam ze jak zawodnik ma być mega-pakiem to nawet osobiste mus rzucać. Zwłaszcza że ofensywni podkoszowi to raczej często rzucają osobiste.
Last edited by Juniorro at 2/7/2011 4:03:20 AM