Som sice zastanca pushu a tymto novym taktikam som neprisiel velmi na chut (ak sa vobec da), ale podla mna sme to tak nezbabrali v utoku, aby sa dalo s istotou tvrdit, ze push by nam to vyhral a iso moze za prehru. Takze stale neviem, kde beries ty tu istotu a mal by som to ja priznat. Povedal som, ze push by bol mozno lepsi, ale tvrdit, ze by nam to vyhral, resp. ze sme si to prehrali len tou isolaciou je tvoj nazor, tak neviem, preco by som to mal akceptovat, ked to nie je 100% iste. So vsetkou uctou k tvojim skusenostiam, ale nemusis mat ani ty stale pravdu, hoci si vazim tvoj nazor (inymi slovami nebudem ti hickat ego:). Nemam dovod sa tu bezhlavo obhajovat, takisto nemam problem priznat, ze to bola hlupost ta taktika, ale pokial to nie je overitelne a stale je to v rovine "keby", tak bohuzial nemozem priznat nieco, o com nie som presvedceny.
Viem, ze to nie je exaktne porovnanie, ale oba timy sme mali 14 utocnych doskokov proti nim (iso vs push) a to sme ako som pisal vyssie hrali proti vyssej nalade, formam alebo len lepsej zostave. Takze sa neda s urcitostou tvrdit, ze sme to utocnou taktikou prepalili na doskoku. Rad by som si ale pozrel ten isty zapas s pushom, bolo by to zaujimave porovnanie.