BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 V.

U21 V. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246064.826 in reply to 246064.823
Date: 2/17/2014 3:05:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
Már megbocsáss, ugyan lehet gerinctelennek tartani a franciát csak a saját érdekét tartotta fontosabbnak.
Jártam így annó göröggel, én is prüszköltem, aztán győzött az igazság! Ők ki se jutottak az EB-re, mi meg igen.
A franciák most nehezebb szituban lesznek, hogy nem nyomtak lazát... na bumm, ennyit talán megért nekik a könnyebb ág
Amúgy meg csak egy normált kellett volna tolnunk és nyerhettünk volna egyezkedések nélkül! Végül is "csak" csoport 1. helyért ment a harc
Ez van. Látod, "népkedvenc" a hazájában 31%-kal.. de mégis csoportgyőztesek lettek

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/17/2014 3:07:29 PM

This Post:
00
246064.827 in reply to 246064.823
Date: 2/17/2014 3:25:56 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Én azt mondom, hogy gerinctelenség ide vagy oda, jó döntést hoztatok. Biztos továbbjutó helyen ezt be kellett vállalni. Még akkor is ha gyanúsnak tűnt a csigazabáló ajánlatának időzítése. Inkább egy kicsit nehezebb csoport jobb csapatszellemmel, mint egy csoport elsőség és majd a kínlódás az alacsony szellem miatt.

Szóval szép volt Domi és a többiek! Ezzel egy "remek nemzetnek gratuláción" túl nem kell többet foglalkozni. Dzsevasz szépen összefoglalta a taktikai tanulságot, még én is tanultam belőle, szóval ezúton is köszönet.

U.i. Nem beszélem a nyelvüket néhány alapszón kívül, melyik fórumban lehet nekik gratulálni?

This Post:
00
246064.828 in reply to 246064.826
Date: 2/17/2014 3:27:58 PM
Overall Posts Rated:
310310
Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy pont ő javasolta a laza-lazát (ezt Dzsevasz kihagyta), így azért már más a kép, mert nem annyi volt, hogy belement és nem tartotta be, hanem szándékosan átvert minket. Ez persze nem szabálytalan, csak gerinctelen.
Nekem az a véleményem, hogy legyünk büszkék rá, hogy a világranglista első helyezettjének ilyen piszkod trükkökre van szüksége, hogy nagy nehezen megverjen minket, a francia kapitány meg sz..jon sünt.

Don't feed the troll
Message deleted
This Post:
00
246064.830 in reply to 246064.826
Date: 2/17/2014 3:35:22 PM
Overall Posts Rated:
411411
Megbocsátok neked.

Ez egy játék. És ha valaki itt nem tud gerinces lenni az.........! Erre szoktam mondani, akinek nincs, az növeszteni már sose fog tudni. Ezen nincs mit magyarázni. A Franciák nem lesznek nehezebb szituban, és nekünk nem kellett volna sehogy sem normált nyomnunk, ez így utólag is látszik. Teljesen elégedett vagyok amúgy a meccsel és a csapattal, leírtam a véleményem. A csoportgyőzelmével törölje ki a.............! Nekem fontosabb az adott szó és egy megállapodás mindennél. Én gerinccel születtem és emberségesnek becsületesnek neveltek. Át kell rágnunk a sorsolás után kinek milyen ts-e lehet ki honnan jött mit várhatunk tőlük. Most jön a munka kemény része. Még egy ilyen taktikai fiaskó nem fér bele nálam. Ez bánt egyedül.

Last edited by JoeBlack at 2/17/2014 3:36:21 PM

This Post:
00
246064.831 in reply to 246064.827
Date: 2/17/2014 3:42:42 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nekünk nem volt érdekünk az 1. hely megszerzése? sztem írta domi, hogy az a cél.
Nem kellett volna itt semmilyen egyezménybe belemenni, hanem egy normál és nyertünk volna.. De megint a feltételes mód, ami semmit sem ér. Lós..t se. Mindig belelépünk a a bizonyos folyóba és sosem tudjuk átlépni az árnyékunkat.
Nem elnézést kéne kérni utólag, hanem józanul gondolkodni egy ki-ki meccs előtt! Normálon ez sima liba, így viszont szívás még ha nem is a mi a sarunk....
Most felköthetjük a gatyánk olasz, lengyel stb csoportban Hiányzott? Saját kezünkben volt a sorsunk, de elbaszarintottuk.
Nagy kár érte..

This Post:
00
246064.832 in reply to 246064.828
Date: 2/17/2014 3:50:37 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Ahhoz képest, hogy szezon elején temeték a csaapatot ez nem is olyan rossz.
Bár az a tripla mutató, nagyon gyengus.

This Post:
00
246064.833 in reply to 246064.831
Date: 2/17/2014 3:51:27 PM
Overall Posts Rated:
411411
Hja szenvedhettünk volna alacsony ts-el egy amúgy nagyon nem gyenge csoportba, vagy magas ts-el egy kicsivel erősebb csoportba. Ugyan az mindkét lehetőség szinte. Viszont végre nem csak arra gondolt valaki, hogy csak éljük túl, hanem arra is, mi van ha bejön ez a húzás? Pont amit mondtál az volt a lényeg, nem akartuk ugyan azt a szar kört lefutni mint eddig mindig. Sose volt még igazán jó esélyünk egy jó eb szereplésre. Most megvan így is úgy is, úgy kicsivel nagyobb lett volna. Kockáztatni kellett! Meglátjuk mit lehet kihozni ebből. Én pont másik szemszögből látom a dolgokat, és igenis végre Dominak volt vér a pucájába! Az első meccs után a továbbjutás is gázosnak tűnt, most meg az a gond, hogy nem lettünk elsők? LOL

This Post:
00
246064.834 in reply to 246064.830
Date: 2/17/2014 3:51:49 PM
Overall Posts Rated:
350350
Franciának fontos volt, mert a németek csak 7 pontra voltak tőlük. Ha kikap a csigás és német nyer pl +10-15 ponttal, akkor franciának au revoir. Ezt nem vetted bele a számításba... Épp ezért ha komolyan gondoltuk az 1. helyet a normál a jó döntés.

This Post:
11
246064.835 in reply to 246064.834
Date: 2/17/2014 3:58:26 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Látom ott folytatod ahol abbahagytad a jóhangulatú nyugis időszak előtt...

Lenne néhány javaslatom:
1. Ha még mindig ennyivel jobban tudod mindenkinél, akkor indulj el a következő választáson, ha bizalmat szavaz neked a közösség, akkor majd megmutathatod mit tudsz, de addig is...
2. Ha támogatni szeretnéd a stábot és szurkolni a válogatottaknak azt mindenki szívesen veszi, ha csak okoskodni és megmondani hogy miért hülye mindenki, csak te vagy propeller, arra nem vagyunk kíváncsiak, ezesetben...
3. Javasolnám vedd igénybe a hasonló helyzetekre kialakított külön topikot, ami lényegében neked készült a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.

From: Domi
This Post:
00
246064.836 in reply to 246064.834
Date: 2/17/2014 4:02:55 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
levelezés:

Hi,

My name is Auguste Juillet, France U21 coach. I come to you in order to talk about today's game. I think that we both are thinking about what force we shall use in this game. Normal, TIE or CT. In my opinion, it would be good for us both to tie this game if we wanna go far in the tournament later. Even if I lose tonight, I don't see Germany win against Belarus.

So, I wanted to ask you if you were ok to play TIE. If you are, I will too. Let me know

AJ
> Hi AJ,
>
> Tie-Tie should be ok, I`m happy with it.
> I was thinking the same, especially because I had a pressure on me during the last two games to win.
> I believe that Germany has no chance against Belarus.
>
> Br,
> Domi

Then we have a deal ;)

Good luck tonight

Bye

sajnálom, de ezt el kellett sztem fogadnunk a biztos továbbjutás mellett.

az se volt véletlen amit beirtam a forumra a meccs elött. sőt a németek is irtak be a saját forumkra azzal kapcsolatban. sőt ugye a levelezésben is látszik hogy arra volt felépítve az egész hogy hátha megeszik hogy kevés a csapatszellemünk.
egyrészt ha nem fogadjuk el mi a garancia hogy nem motsolnak le?

ha ma nem ír rám akkor normáloztam volna ugyan ez a taktika mellett + gyorsat is állítottam volna, mert ugy gondoltam ha normálzok akkor meg kell lennie ha motsol akkor nagyon necces.

mivel nekik ez élet halál harc volt és ugy néz ki hogy nem vette be vagy nem olvasta a forumot ( ki is van tiltva saját hazájaban a forumról) ha nem fogadom el akko sztem motsol és ugyan itt vagyunk csak kevesebb csapatszellemmel.

most a nehezebb csoportba kerültünk ez van sajnos.
3ponton múlott megint.

azért sztem arra mindenképp büszkék lehetünk hogy a világbajnok franciák csak igy tudtak megverni minket.

Advertisement