Rozhodně nechci nijak kritizovat Lukainose (chápu kolik nároďák zabere práce okolo, já tomu prostě tolik času nikdy věnovat nebudu, takže klobouk dolů), ale nepostup taky beru jako neúspěch, navíc doma s docela silnou generací...moc jsem doufal, že tato generace přinese ještě jeden velkej úspech....
Spíš se sečetly zranění a v klíčových duelech prostě vždy naši tahali za kratší konec, podle mě jsme navíc možná až příliš hráli vnější taktiky, ale nechodím na externí fórum, takže o interních rozhodnutích a debatách nevím a nechci se vměšovat, jen nabízím úhel pohledu, úspěšnost střelby za 3 byla dlouhodobě mizerná...Chápu, že to bylo způsobené i zraněními a formami pod košem...Vím, že jste měli výhrady k formy Ouřady ze startu sezony, ale pak už ji měl téměř vždy 9, asi jen 2x osm...
I proto si nově za cíl dávám trénovat nadějné, spíše podkošové hráče, protože, tam máme podle mě největší nedostatek v šíři rotace, na perimetru se to nějak poskládá..Potenciál legenda asi žádný mladík není, nebo je?
Last edited by Larry Legend at 7/28/2015 4:45:42 PM