Po meni i trebao biti dosta Normal Velečasnog ....makar sumnjam nekak da bu Velečasni odigral normal..
Tarzan ima bolju formu igrača od Velečasnog ima 6 igrača na impresivan i 4 na odličan dok Velečasni ima samo jednog na impresivan svi ostali na odličan....i Tarzan ima dužu klupu od Velečasnog, tak da bu to teško Velečasni dobil normalom ak tarzan trga.....
Vidio sam dosta utakmica..di je domačin zgubil jer je igral normal,a gost je trgal..
a sve se meni čini da je i ovo finale več dogovoreno da se igra na 3 tekme i da Velečasni ostaje u našoj hebenoj ligi jer vidim on se tu lijepo udomačio i zajebava se sa nama ,malo nam pušta u početku sezone da se ponadamo kao konačno je došlo naše vrijeme, da ga skinemo i onda on na kraju sezone pokupuje sve nove igrače još bolje od ovih kaj je imao i sve nas lijepo odkanta i mi padnemo u finu depresiju i shvatimo da mu nismo ni do koljena....šmrc....
Velečasni napolje iz ove lige ,idi pa zajebavaj prvoligaše kaj smo ti mi se tak zamjerili.....:::)))
Našel si levate pa na nama se iživljavaš.....:::)))
Lako ti je nas zajebavati nađi sebi ravne pa njih zajebavaj a ne nas puku sirotinju koji bumo zbog tebe bankrotirali...šmrc:::))
Jesam mu lijepo napisal kaj velite ,briši Velečasni u prvu ligu i ne vračaj se više...he,he:::)))XD
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!