Ha olyan k.. szar a hullámom, akkor miért adtam 7 gólpasszal többet? Azzal együtt, hogy az egyéni akcióit kihagyta és jobban dobtam mezőnyben.
Gyp-be ez a meccs -20
Azért volt több assistod, mert bepasszolják a labdát a palánk alá, és általában akkor dob rá az embered. Pont ezért kell a jó támadóhullám ehhez a taktikához, hogy jó helyzetbe kerüljön az a játékos, aki majd rádobja...
Alap: lassú játékhoz erős támadóhullám.
Biztos hogy nem -20.
Az értékelésedet nézve jó lett volna a kinti támadásod az ellenfeled kinti védekezéséhez hasonlítva gyp-nél. Pont ott támadtál, lassú taktikával és gyengécske támadóhullámmal, ahol az ellenfeled védekezése jobb volt. Mellesleg ő gyorsabb benti támadást használt, jobb támadóhullámmal. Ehhez épp kevés volt a hazai pálya.
Simán megkockáztatom, hogy 2 pontos erőltetésével is nyertél volna Mi volt az eredeti elképzelés?
A vége még így is nagyon szoros lett, de kevéssel a vége előtt az ellenfél vezetett ezért faultoltak a játékosok.
Gyp-nél pedig tutira jobb lett volna a kinti támadásod mint az ő KV-je, szótrál volna jó pár hármast kintről.
Szerintem gyp-vel +10 neked, de ez csak az én véleményem.
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/18/2012 5:13:37 PM