Nego, kad smo već kod naših profesionalnih grijača klupe, kaj je bilo s onim Brunom Šundovom?
e bio sam se sjetio i njega al reko neću njega spominjat :))) taj poslije grijanja klupe u nba se bio vratio u europu i igrao sve za neke žnj klubove poput AEL Limassol, BC Leon i da ne prepisujem druge... pa se 2009. vratio u cibonu i još te iste godine igrao za menorca i kraj baaaaaajne karijere. preko bare i papa karijera, al se nabildo. eto, kak ibarix traži to je i dobio. ojačo je, nije igrao i igrao onda za nižerazredne europske klubove. bez dokaza u europi nema ništ tamo preko bare osim kraj bolje karijere koje bi imao u europi.
@ibarix: toni kukoč je druga priča. taj je čovjek poslije jugoplastike, nakon što je njih odveo do tri europska naslova, otišao u benetton na dvije sezone i naravno oturao kao i u jugoplastici a igrajući za njih proglašen je tri puta za najboljeg igrača europe.
e takakv igrač je otišao u nba i probio se do prvog sastava chicaga.
kad naš igrač ide u nba ja očekujem da dobija minimalno 20 min inače šta ima ići tamo, osim za prokletstvom, kao malo ih plaćaju ovdje po europi.
ne kažem ja da netko od njih treba ostvariti takve rezultate niti očekujem, ipak je jedan toni kukoč. al jednostavno da bi dobili 20 min u nba moraju bit TOP 20 u europi inače nba je uništenje karijere.
Last edited by Moa1 at 11/22/2011 5:54:06 PM