http://i.imgur.com/5f2BKDo.png Malo sam se sjebo kad sam vidio grupu u kojoj smo, ali malo mi je lakše kad sam vidio raspored :) 
Dakle idu dvije uvodne lakše tekme (za nabijanje entuzijazma), pa zatim dvije nezgodne Danci i Šveđani , nakon njih meč u kojem možemo samo igrat za što bezbolniji poraz sa Latvijcima i za kraj Turci pa Švabe.  
Malo sam pogledao raspored Danske i Švedske (jer mislim da nam te tekme mogu presudit hoće li ovo biti dobre kvalifikacije ili ne), Danci prije nas igraju sa Turskom pa Njemačkom. Mislim da će se opni protiv turaka čuvati za švabe i da će protiv njih ići na prvu pobjedu (vjerovatno normal), mi bi trebali imat veći ent pa bi se tu mogla pist pobjeda :) ...... 
Što se tiče Šveda, Latvija pa Turska hmmm, protiv Latvije vjerovatno tie a protiv turaka probat dobiti, onda Njemici pa mi. E tu mislim da ih možemo dobiti jer njima će svaka biti jebena do nas, a mi imamo dviue lakše i ove dvije zeznutije. Dakle mislim uz malo sreće i pogođne taktike mogli bi smo imati 4:0 omjer. A onda kasnije nek nam je Bog na pomoći :)