Svako samo po jednog nek pocne da pravi i onda nece biti bitno ko vodi A tim! izdjite na forum i uradite svi jednu stvar (samo jednu stvar): Ja (taj i taj) cu da treniram (tog i tog) igraca, on ce za 4 sezone izgledati ovako:
Ja, AirWolf, cu trenirati igraca iz Srbije samo ako ga dobijem na draftu a da on ima 6/7+ potencijal, 3.75k+ platu i da je plej/bek/krilo. U svim drugim situacijama, trazicu najbolje za svoj tim na TL i naravno najpovoljnije. Licno mislim da bi svi tako trebali da rade, a ne da im bude OBAVEZA da treniraju srpskog igraca!
@ Ostali: Koliko samo na ovom forumu ima menadzera koje bi se pre ubili nego da priznaju da nisu u pravu. Svako je ovde najpametniji(a isti sam i ja kad udjem u neku raspravu, to ne poricem!). Dajte bre ljudi SMESNI ste! Sto neko rece, daj samo recite za koga glasate, Bil zamalo sto ne rece da ce pobiti sve koji ne glasaju za Jarley-a. Vama kao da ZIVOT zavisi od ove obicne smrdljive onlajn igre od koje smo svi zavisni pa vam je i najmanji detalj bitan. OK je to da imate jako kriticko misljenje, ali vi PRETERUJETE. Flavijus i Bil su u najmanje jedno 50 postova rekli da nas je kotoor upropastio i da ne treba da se javlja na forumu, a o5 ja to uocih, nznm da li ste i vi, kada je postao selektor na svoj nick je dodao "iznogood" a sad zasto to ne bih znao reci? :D
Ej bre za jednu noc ste otkucali 50 poruka na forumu, koliko ne otkucate za 10 dana, zar vam je toliko u krvi da se svadjate? Da se hvalite time koliko obaveza imate?
I za kraj, slazem se sa delom ASirko-vog teksta:
raspravljajte o tim sitnicama, oko kojih sad gubite vreme!!!
Od mene toliko oko vase farse!!
AirWolf