Nu va kaip tau gerai, taip jau gavos kad ir aš Buzzerį pradėjau žaisti nuo 2 sezono ;) Tam sezone tik atsirado BBLietuva, tai praleidau gal pusę sezono nuo susikūrimo :D teko ir II lygoj ir LBBL palošt. Tada turėjau visai kitokią komandą ir kaip tik žaisdavau tolimų taktikomis ir sekėsi visai neblogai. Bet to, kas buvo tada ir dabar lyginti jokiu būdu negalima. BB per tiek laiko gerokai pasikeitė. Tada tikrai artimų taktika nebuvo tokia efektyvi dėl labai paprastos priežasties - žaidėjai nebūdavo jai tinkami, niekas nesirūpindavo PG ir SG pozicijomis, visiem rūpėjo tik priekis. Dabar jau yra daug aiškiau apibrėžta kokie skilai, kokia taktikai yra svarbiausi.
Tačiau manau, kad iš viso to, ką aš čia rašinėjau, mane kiek ne taip supratot :) Aš niekad nesakiau, kad artimų metimų taktika yra geresnė(bent jau nenorėjau, kad taip nuskambėtų). Visu tuo aš tik norėjau įrodyti, kad taktikos sėkmingumas priklauso nuo visų komandos žaidėjų, o ne taip, kad artimų taktika tik nuo C, PF ir dar SF kažkiek, o tolimų nuo PG, SG ir dar SF. Tik tiek...
Aišku yra geriau, kad komanda būtų įvairiapusiška, bet tokie žaidėjai kainuoja kur kas daugiau, negu žaidėjai, su tam tikrais, tau reikalingais skilais. Taip galima suburti komandą, paruoštą vienai taktikai, žymiai pigiau, negu universalią.
O kaip jau sakiau, kadangi dabar artimų metimų taktika yra populiariausia, jai tinkančių žaidėjų įsigyti yra paprasčiau ir pigiau. Tiesiog dabar bandau kuo mažesnėmis išlaidomis pasiekti kiek įmanoma geresnių rezultatų.
P.S. Kokia komanda buvo, gal kada teko jau sužaisti ? :)