BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro

To: Sire
This Post:
00
224573.83 in reply to 224573.81
Date: 9/11/2012 8:24:12 AM
Overall Posts Rated:
178178
Bolje da nisam to gledao, tek sad mi nista nije jasno.. Sve je kako sam i namestio, prva petorka namestena, izmene sve prazno.. Dole ovako izgleda.. Izmene: Neka trener odluci, Napad: Igra pod kosem, Problemi sa licnim greskama: Osavi igraca u igri, Stav: opusteno..
Evo i linka utakmice gde mi je moj ortak Pepa izasao u susret i odigrao takvu postavku da se isproba.. http://www.buzzerbeater.com/match/49621679/boxscore.aspx
Postava u tom slucaju je glasila, 1. Ljubicic, 2. Jaksic, 3. Tratnik, 4. Jeretin, 5. Bajatovic. Izmene su bile sve prazno i sve isto namesteno kao u nasem slucaju..

From: Sire

This Post:
00
224573.84 in reply to 224573.83
Date: 9/11/2012 9:41:01 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Stavi ti to sve isto i na sledecem mecu, pa da vidimo sta ce biti. neke skole se dva puta placaju ;)

Stavi, da bi bili sigurni da se to desava sa let coach decide i postavom namestenom bez rezervista.

To: Sire
This Post:
00
224573.85 in reply to 224573.84
Date: 9/11/2012 9:49:08 AM
Overall Posts Rated:
178178
Pitacu i na forumu selektora sta se desilo i da li je neko imao slican problem, mozda ispisem i marinu neki mail oko ovoga mada sumnjam da ce ga interesovati.. I naravno pridodacu na NT forumu kako se izraelac pridrzava dogovora pa da ostali znaju sta ih ceka sa njim, da plati bar neku cenu za ovu ispalu..

From: krmelj

This Post:
00
224573.86 in reply to 224573.85
Date: 9/11/2012 9:59:19 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
to me vec nije iznenadilo,da se oni ne pridrzavaju dogovora. moze se reci cak i ocekivano...

This Post:
00
224573.87 in reply to 224573.86
Date: 9/11/2012 10:07:11 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ocigledno je nov u selektorskom svetu i nije bas dobro upoznat koliko blagonaklono ostali selektori gledaju na to.. U najboljem slucaju kada ispisem to vise mu niko nece verovati nista i nikada nece moci da dogovori zalaganje a tek mu je krenuo mandat.. Protiv nas mu je ispala prosla ali vratice mu se kao bumerang jako brzo i to u vise navrata..

Message deleted
This Post:
00
224573.89 in reply to 224573.87
Date: 9/17/2012 5:24:50 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas u 20h novi mec nase reprezentacije na evropskom prvenstvu, protivnik u trecem kolu je Luksemburg.. Nema ovde sta mnogo da se pametuje, sve je na nasoj strani, forma, kvalitet, entuzijazam i nadam se da je doslo vreme da se konacno ubelezi i neka pobeda.. Usledio je jos jedan novi poziv, Boskovic je pridodat sastavu, ne zato sto nam je nesto znacajan u ovom mecu i ovom trenutku ali da se pomogne njegovom menadzeru sa finansijama jer zaista lepo napreduje kod njega i trenira sve sto se trazi.. Trebao je da usledi i poziv za Vuleta Stojanovica ali on nije zavrsio u klubu u kom se ocekivalo jer je BB zablokirao na 5min bas u trenutku kada je isticala licitacija za njega i on je otisao za smesne pare u klub koji je uspeo da stavi poslednju ponudu pre tog baga.. Sada nam ostaje da se vidi kako ce se razvijati kod ovog novog vlasnika i da li cemo uspeti brzo da dogovorimo da se otkupi i dodje u klub koji je trebalo gde necemo morati da razmisljamo o njegovom daljem razvoju..

This Post:
00
224573.90 in reply to 224573.89
Date: 9/24/2012 6:25:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
Veceras od 20h igra se 4 kolo evropskog prvenstva, nas protivnik je Skotska.. Za sada imaju sve poraze u prva 3 kola, ali igrali su sa vodecim ekipama iz nase grupe, Rusijom, Finskom i Ceskom.. Imali su i vec jedan kranc protiv Finaca u 2 kolu tako da im entuzijazam nije na nekom nivou.. Mislim da se protiv nas nece zaletati nesto, ili je to bar logicno, jer oni u poslednja 3 kola igraju sa ekipa gde bi trebalo da beleze pobede i da se zalecu :) Forma im je nesto bolja od nase ali to ne bi trebalo da predstavlja neku prednost s obzirom na kvalitet dveju ekipa.. Sto se igre tice, uglavnom igraju pod kosem i tu su napadacki dosta jaki, tacnije prave rejting za respekt, dok se odbranbeno nigde posebno ne isticu.. Konacno smo docekali i naseg najboljeg igraca da se oporavi od povredi i koliko toliko da se vrati u neku razumnu formu, njegov menadzer kao da koristi neke magije, prosli petak je bio povredjen i forma mu je bila 4 a vec ovog petka sa samo jednom odigranom utakmicom je u formi 7 :) Nemanja Mlinarevic je ponovo u sastavu :) U proslom kolu smo zabelezili i dugo cekanu prvu pobedu, nadam se da ce sada i taj nizi da se nastavi kao sto su porazi krenuli da se redjaju :) Nadam se da ce veceras sve proci kako treba a onda vec od sledece nedelje da vidimo da li mozemo da se nosimo sa vodecim ekipama iz nase grupe i da li eventualno mozemo da se ukljucimo i u neku borbu.. Nada poslednja umire, bar dok teorija i dalje postoji :)

This Post:
00
224573.91 in reply to 224573.90
Date: 9/28/2012 5:44:23 AM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Daj jbt jel ovo vise normalno? Sta se desava sa formom u igrici, igracima sa idealnim minutama opada forma ili ostaje ista na 7 kao npr Sparovicu i Mlinarevicu...

This Post:
00
224573.92 in reply to 224573.91
Date: 9/28/2012 6:16:40 AM
Overall Posts Rated:
178178
Nikada goru formu nismo imali i minuti su standardno unisteni Novakovicu (ne znam zasto vec 3 nedelju za redom), Grujinu i Dulan je odigrao visak minuta.. Strasno je sta se sa ostalima desilo, evo i moj Stankovic je odigrao 71min i pala mu forma sa 8 na 7.. Sta reci i kako se sad izvuci protiv prilicno jake Rusije..

This Post:
00
224573.93 in reply to 224573.92
Date: 10/1/2012 6:06:29 AM
Overall Posts Rated:
178178
Veceras u 20h nas novi mec na evropskom prvenstvu, protivnik Rusija.. U nekim drugim okolnostima bi mozda bilo drugacije, ali sada i sa ovom formom mislim da smo totalni autsajderi u ovom mecu.. Nekim cudom i pored lepo odradjenih minuta nam je cak 9 igraca u formi 7 i manje, a samo 2 u formi 9 od kojih je jedan (Zivkovic) naknadno pozvan upravo zbog katastrofalne situacije sa formom.. Sa druge strane, oni pored dosta jakog rostera imaju i formu na zavidnom nivou.. Sto se entuzijazma tice, ono sto se moze zakljuciti iz zalaganja na njihovim mecevima mislim da i oni imaju maksimalan.. Dakle, favoriti su oni, a mi se nismo unapred predali, boricemo se, spremio sam im i neka takticka iznenadjenja pa kako nam bude.. Milsim da ce oni igrati TIE jer je logicno da mi ne smemo da se zalecemo previse sa ovakvom formom i uzaludno srozamo entuzijazam a nista nam ne garantuje pobedu.. Otom potom, budite u sto vecem broju veceras uz nase momke pa cemo videti sta nas ceka..

Advertisement