Ents avīzei super zems
Šoreiz paspriedelēšu par citu spēlētāju atsaucību, komunikāciju, atbalstu, ieinteresību komūnas attīstībā.
NT izlases vadītājs saka, ka visi ir superatsaucīgi un cenšas darīt pēc iespējas visu ko palūdz, bet tajā pašā laikā U21 vadītājs saka, ka reti kurš viņam atbild un pilda viņa norādes. HMMM rodas jautājums vai mēs dzīvojam divās dažādās pasaulēs???
Runāt varu savā vārdā un pēc pieredzes :
1. biju NT vadītājs un man arī visi atbildēja un pārrunājot trenniņus visi bija atsaucīgi.
2. sezonas sākumā bija iespēja pārbaudīt visus 20 gadniekus, lai katram ieteiktu ko vēl var saglābt, lai tiktu u21 un aizsūtīju 17 kandidātu īpašniekiem ziņu un reāli tikai 2 neatbildēja.
Laikam akmentiņš U21 vadītāja dārziņā jāiemet - 5 mani spēlētāji ir bijuši u21 šī trennera vadībā, un tikai viena ziņa par 1 spēlētāju. piem mans Vasars tagadējais u 21 ar OD 9 izlasē un ne ziņas, ka vajag uzlabot OD, lai var palīdzēt U21
3. tiesa ir tikai par to, ka ja rakstīsi visiem 170 spēlētājiem tad gan 100 neatbildēs
Kauss - dažs labs no otrās līgas grib pacelt kausu Lai veicas tev čalīt un pārējiem to pašu