BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Παγκόσμια οικονομική κρίση
7
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
1000
Βuzzerbeater Group Facebook
2
Αγγελία Εθν.Ομάδας
2
closed
1
ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ U21
11
zeitgeist-ντοκυμαντερ
3
Small Forward...ΑΠΟΡΙΑ
15
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΟΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ
22
Παιζει κανεις Heroes of Newert...
13
National Team Debate Thread
221
Ιδέες για προώθηση του παιχνιδ...
52
Ομιλίες Υποψηφίων
11
εκλογες
2
καλησπερα
1
Αποτελεσματα Διαγωνισμου.
42
Κανόνες Εκλογών
2
ΕΥΧΕΣ...
2
Ευχές για το 2011
14
Nikos Galis
2
<
>
Favorite Folders
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (4)
Mamuwalde (23)
Don Rotondo (12)
isparos9 (1)
Matsas (14)
autokratoras (2)
Tyfonas (3)
JohnnyB (11)
nikos64 (18)
yperihitikos (1)
kapetan_fasarias (1)
Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach) (5)
GM-Paris (2)
Antil11 (1)
antartis (1)
Fragias -7- (3)
JamesBond (1)
Kajabbar (19)
Ricky Davis (1)
kasper7 (2)
Pavl0s (4)
thanos (1)
mkostantak (1)
Teachers (1)
kiriakosGR (5)
epanaleon (1)
Mizericho (4)
EGM-Nickleon (2)
XxSMIL3xX (2)
GM-sarithin (4)
Thor (3)
winio (1)
RedHool (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Kajabbar
To:
autokratoras
This Post:
0
124401.830
in reply to
124401.827
Date: 12/24/2010 6:48:53 PM
Overall Posts Rated:
112
Εεε, σταματήστε. Το thread αυτό είναι για κράξιμο μόνο προς εμένα και όχι μεταξύ σας.
Συνεχίστε τη συζήτησή σας στο φόρουμ της Α1 παρακαλώ.
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Kajabbar
To:
JohnnyB
This Post:
0
124401.833
in reply to
124401.829
Date: 12/24/2010 7:00:15 PM
Overall Posts Rated:
112
Φίλε μου εγώ έκανα μία πρόσπάθεια να δώσω λίγο χρόνο σε ένα χρήστη που έχει 4 διεθνείς να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του.
Του εξέφρασα την ανησυχία μου για την επόμενη σεζόν και για τα πλάνα μου για το ρόστερ της Εθνικής, αν παραμείνω στον πάγκο.
Ξέρω πως μπορεί να μην είναι τίποτα 10-15 χιλιάρικα, αλλά για τους λόγους που ανέφερα σε παραπάνω post μου, δεν θα ήθελα να δω στη λίστα Αγγελίκο και Πρίγκα, χωρίς να ξέρω που θα καταλήξουν.
Ήρθα σε κόντρα με φίλους τη στιγμή που το πιο εύκολο για μένα θα ήταν να διώξω από Εθνική Κοκκαλίδη και Μάτζιο και να "βοηθήσω" στη χρεωκοπία τον Μαρτίου μια ώρα αρχίτερα.
Το που θα βοήθαγε αυτό την Εθνική μας δεν έχω καταλάβει ακόμη.
Δεν θέλω και δεν πρόκειται να εμπλακώ σε κόντρες τρίτων. Η Εθνική είναι πάνω από μένα και από τις σχέσεις μου με τους χρήστες του παιχνιδιού.
ΥΓ. Τζόννυ δεν ίσχύει η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών λόγω δημοτικότητας κάτω από 25%?
Είχε αναφερθεί κατά την πρώτη μου σεζόν. Ξάχνω να βρω το post.
Last edited by Kajabbar at 12/24/2010 7:06:04 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
JohnnyB
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.835
in reply to
124401.833
Date: 12/24/2010 7:11:29 PM
Overall Posts Rated:
344
Τώρα θα απαντήσω σαν Γιάννης και όχι σαν Τζίμης, σας κάλυψα νομίζω στο προηγούμενο μου ποστ.
Πάμε λοιπόν. Μπορώ να καταλάβω τον θυμό του Ροτ, αφού τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Στην τελική μπορεί να πάρει 1 τέρας των 500κ, και για να καλυφθεί οικονομικά να σου πει κάλεσε μερικά λιμά για να με βοηθήσεις οικονομικά. Τι μπορείς να του πεις μετά;
Τώρα όσον αφορά τα 10-15κ, σου απάντησα ήδη πως δεν θα τα πάρει εκτός και αν σκοπεύεις να τους βάλεις να παίξουν κιόλας, οπότε πλέον ξεφεύγει από το θέμα αγαθές προθέσεις, και πάει στο ότι σαμποτάρεις την εθνική βοηθώντας τον Μαρτίου. Ανήθικο από κάθε άποψη, και γκρεμίζεις όσα δούλεψες να κτίσεις. Από μένα λοιπόν είναι χοντρό φάουλ που έκανες, ίσως το χοντρότερο της καριέρας σου σαν εθνικός προπονητής.
Τώρα λοιπόν εάν ο Μαρτίου αποφάσισε να πάρει αυτό τον δρόμο, σεβαστός, δική του ομάδα είναι ότι θέλει κάνει. Κατανοητές οι ανησυχίες σου, αλλά όλοι οι εθνικοί προπονητές αντιμετωπίζουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...
Αν κρατούσες Κοκκαλίδη/Μάτζιο, κανείς δεν νομίζω να έλεγε τίποτα...
Mark Unread
Ignore User
From:
Kajabbar
To:
Don Rotondo
This Post:
0
124401.836
in reply to
124401.834
Date: 12/24/2010 7:21:48 PM
Overall Posts Rated:
112
Ο Δον εξέφρασε σωστά την άποψη που είχε, αλλά και τα σχόλια που εισέπραξε από την κίνησή μου.
Με το δικό του ιδιαίτερο στυλ βέβαια.
Αν εξέθεσα κάποιον αυτός είναι ο Δον και ίσως κάποιους άλλους χρήστες της Α1, προσπαθώντας να επηρεάσω την οικονομική κατάσταση μίας ομάδας της Α1 και σε καμία περίπτωση εμένα. Η κίνησή μου ήταν αγνή, καθάρια και σύμφωνη με το συμφέρον της Εθνικής μας.
Μετά από την τοποθέτηση όμως του Τζόννυ, πως δεν εισπράτεις εμπορικά αν ένας παίκτης δεν παίξει στον αγώνα της Εθνικής, όλη η κίνησή μου καθίσταται άσκοπη.
Ο Μαρτίου ήδη μου έστειλε μήνυμα να αποσύρω την κλήση των παικτών του για να λήξει το θέμα.
Τονίζω όμως πως αν απλά κα μόνο αρκούσε η ύπαρξη ενός παίκτη στο ρόστερ μας για να ενισχυθεί οικονομικά ο χρήστης του, θα παράκουγα και το μήνυμα του Αυτοκράτορα και θα κρατούσα τους παίκτες του, όχι από καπρίτσιο, αλλά από καθαρό συμφέρον της Εθνικής μας.
Κρίμα που ορισμένοι χρήστες δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν αυτό.
Καλά Χριστούγεννα κύριοι.
Mark Unread
Ignore User
From:
JohnnyB
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.837
in reply to
124401.836
Date: 12/24/2010 7:30:02 PM
Overall Posts Rated:
344
Εγώ προσωπικά ξέρω τις καλές σου προθέσεις, και ξέρω πως δεν είχε τίποτα υστερόβουλο η κίνηση σου, αλλά όπως πολλές φορές λέχθηκε για τους Τζίμηδες, (δεν είμαστε απλοί χρήστες) ισχύει και για σένα σαν εθνικός προπονητής, πρέπει να σαι διπλά προσεκτικός.
Δεν αμφιβάλω ξανά για τις καλές σου προθέσεις, αλλά και εδώ έπρεπε από την μια να ζυγίσεις αυτό που σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση, από την άλλη τις αντιδράσεις που δεδομένα θα χες. Στην 1η περίπτωση, έχεις πάρα πολύ καλές πιθανότητες να πάνε κάπου καλά δεδομένο του ότι και οι 2 είναι παικταράδες. Στην 2η περίπτωση η ζημιά δεδομένη...
Mark Unread
Ignore User
From:
isparos9
To:
JohnnyB
This Post:
0
124401.838
in reply to
124401.837
Date: 12/24/2010 7:53:19 PM
Overall Posts Rated:
110
"Πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμενος" που λεει και η παροιμια (υπαρχουν κι αλλες παρομοιες, πιο χυδαιες ομως και δεν θελω να παρεξηγηθω περισσοτερο απο οσο ηδη με εχουν παρεξηγησει καποιοι)..
Ολα αυτα περι εθνικης και αγνων προθεσεων τα ακουω βερεσε εγω. Απλως χρηστης του ΒΒ ειμαι και δεν γουσταρω με την καμια πραξεις που δεν ακολουθουν την ηθικη ή εστω την λογικη (αν υπαρχει κι αυτη). Στην πραξη δεν εγινε απολυτως τιποτα με την κληση των 2 "παλτων" στην Εθνικη και την γλυτωνεις στο τσακ λογω αγνοιας και βλακειας.
Αλλα τι θα γινοταν αν η πραξη σου αυτη, οντως επηρεαζε τα οικονομικα της ομαδας του Μαρτιου? Θα ειχες δημιουργησει προβλημα ανευ προηγουμενου φιλε, οχι μονο στην Α1 και τον Δον, τον μπατζανακη του Δον και τον σκυλο μου τον μπουμπι αλλα σε ολους μας. Ποσες ομαδες τερματιζουν 5ες? Προσωπικα εχω γλυτωσει χρεοκοπια και κλεισιμο της ομαδας 2 μερες πριν την οικονομικη ανανεωση πουλωντας οσο οσο (κι ας παιζω απο την σεζον 3 στο ΒΒ...). Εσεις ομως μιλατε για Πριγκες και Κοκκαλιδες χανοντας το νοημα.
Βεβαια στο ΒΒ συμβαινουν σοδομα και γομορα (βλ. μεταγραφες=μεταφορες χρηματων, 2ες ομαδες κτλ κτλ), οποτε θα μας πειραξουν 2 παιχτακια στην Εθνικη?
Mark Unread
Ignore User
From:
JohnnyB
To:
isparos9
This Post:
0
124401.839
in reply to
124401.838
Date: 12/24/2010 8:06:36 PM
Overall Posts Rated:
344
Υποθέτω πως αναφέρεσαι στον κατζαμπαρ...
Τώρα όσον αφορά τις αγνές του προθέσεις λόγω ακριβώς του ότι έχουμε μιλήσει αρκετά ταπεινή μου άποψη πως πολλά στραβά μπορεί να χει, υστερόβουλος όμως δεν είναι...Δέχομαι όμως το
λογω αγνοιας και βλακειας
, έστω και αν το 2ο είναι βαρύς χαρακτηρισμός.
Στα υπόλοιπα (τα επί της ουσίας) πάνω κάτω είναι ότι του είπα...
Mark Unread
Ignore User
From:
Kajabbar
To:
JohnnyB
This Post:
0
124401.840
in reply to
124401.839
Date: 12/24/2010 9:00:01 PM
Overall Posts Rated:
112
Φάουλ κύριοι και φάουλ διπλό.
Βαριές εκφράσεις. Το πιο εύκολο είναι να αποδίδουμε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον.
Και πες το παληκάρι να με λέει αδαή και βλάκα, δεν μπορώ και δεν με ενδιαφέρει να τον παρεξηγήσω γιατί δεν με ξέρει.
Θα με στεναχωρούσε αν το έλεγε κάποιος που η άποψή του να είχε για μένα σημασία και να είχε κερδίσει το σεβασμό μου.
Το παληκάρι δεν πληρεί καμία από τις δύο συνθήκες.
Και έρχομαι λοιπόν σε σένα συνονόματε. Το να συμφωνείς εσύ μαζί του όντας και συ Εθνικός προπονητής και που ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η επικοινωνία με τους χρήστες διεθνών παικτών και του οποίου την άποψη εκτιμώ, δεν μπορώ να πω πως το περίμενα.
Περίμενα κατανόηση από σένα και όχι απλά ότι είμαι "ένας βλάκας με αγνές προθέσεις", ακριβώς επειδή έχουμε μιλήσει παραπάνω. Λυπάμαι αν αυτή την εικόνα έχεις σχηματίσει για μένα.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images