BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XX.

Kérdés és csevegő XX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230274.830 in reply to 230274.821
Date: 4/5/2013 6:18:49 AM
Overall Posts Rated:
350350
very big lájk!

From: Domi

This Post:
00
230274.831 in reply to 230274.816
Date: 4/5/2013 7:19:48 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
igen én is azon a véleményem vagyok hogy nincs random... de én ezt ténykényt soha nem irtam le csak hogy szerintem nincs, és hogy arra alapozom hogy van olyan hét amikor 2 csapat 2X játszik egymás ellen és ugyan az az eredmény születik. olyat nem láttam még hogy ez nem igy lett volna..
(érdemes olyan országokat megnézni ahol kevés liga van ott nagyobb az esély hogy az első 1-2hétben összekerült 2bot csapat,,,ha lesz több időm lehet neki állok keresni)

érdekes egy meccs az fix , ilyen BD és ECS-vel mondjuk belső támadást megnyerni...
persze az értékelés alapján simán hozni kellene (mondjuk OT_S meccsen ez ugye mindig csalóka)
ha látnám az összes ember skilljeit lehet tudnék valamit mondani de most passzolom...

This Post:
00
230274.832 in reply to 230274.829
Date: 4/5/2013 7:24:02 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Miért vártok tőle csodát ennyi idő alatt?
(Ok nélkül vagy pusztán gonoszságból nemet mondani meg nem tartozik a korrekt viselkedés körébe.)

Na itt akkor álljunk meg egy szóra...
Mi ez a többes szám? Mi az, hogy vártatok? Kik?
És miből gondolod, hogy egyáltalán szavaztam bármit is? Azt meg pláne miből, hogy ha szavaztam, akkor a nemre?
És miből gondolod, hogy vannak elvárásaim vele és a válogatottal szemben?

Ha az eddigi hozzászólásaimat (amikre amúgy megjegyzem "válaszoltál", sőt mikor szóltam, hogy mellébeszélsz még te voltál felháborodva) értelmesen elolvastad volna, könnyen rájöhettél volna, hogy épp arról írtam, hogy a managertársadalom jelentős része számára (többek között számomra is) mennyire nem bír jelentőséggel az egész válogatott körüli pár emberes pörgés...
Na most ebből kiindulva miből gondolod, hogy ezek az emberek (többek között én is) veszik a fáradtságot arra, hogy bármit is szavazzanak?

Kicsit sántít ez a nagy ellenségkép elméleted...

This Post:
00
230274.833 in reply to 230274.815
Date: 4/5/2013 7:25:47 AM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
azt most nem igazán értem hogy ezzel mire szeretnél rámutatni..

vkinek az volt a problémája hogy miért csak 70%... az eredmények tekintetében sztem reális eredmény ez.
NT részről meg ugye csak 56% , és ott még se okoz ez különösebb problémát a stábtagoknál, csinálják tovább amit kell...
pedig azért ott is megállja a hsz.ed legnagyobb része a helyét azon kívül hogy ott ugye nem cserélődik minden évben a keret...

de mint írtam nem is ez a része volt a lényege az átlagnál hosszabbra nyúló beírásomnak.

This Post:
00
230274.834 in reply to 230274.832
Date: 4/5/2013 7:48:09 AM
Overall Posts Rated:
350350
Nem tudhatom , hogy te benne vagy a "körben" vagy sem. De akkor miért válaszolsz a kérdésre, ha abszolút érdektelen a számodra? Az aktivitásodból azt szűri le az ember, hogy odavagy a válogatottért.
Sokakat nem érdekel, de nem is szólnak róla egy félmondatot sem pl veled ellentétben.

Attól, hogy egyes menedzserek csöndben vannak még biztos nyomhatnak gombot. Legyen az igen vagy nem.
Azt kifogásoltam, hogy vannak, akik "kapásból nyomnak" nemet, azok zöme nem tud a dolgok hátteréről semmit.
Ezt viszont gonoszkodásnak gondolom.
Pont olyan, mint valakit megbélyegezni bőrszín alapján első blikkre.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/5/2013 7:53:15 AM

This Post:
00
230274.835 in reply to 230274.834
Date: 4/5/2013 8:18:12 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Nem tudhatom , hogy te benne vagy a "körben" vagy sem.

Miféle "kör"? Ez megint valami összeesküvéselmélet?
Milyen körök vannak itt? Családi karika, írta Arany Janika?

De akkor miért válaszolsz a kérdésre, ha abszolút érdektelen a számodra? Az aktivitásodból azt szűri le az ember, hogy odavagy a válogatottért.

Kérdés és csevegő topikban elhangzanak hatalmas általánosítgatások, meg épp a válogatott körül nem tevékenykedő emberek vannak kérdőre vonva... asszem ez így épp összeillik.
Amiért valaki részt vesz 1-2 beszélgetésben és alkalmanként aktív fórumon, az mióta jelenti azt, hogy az illető odavan a válogatottért? Segíts ezt értelmezni...

Sokakat nem érdekel, de nem is szólnak róla egy félmondatot sem pl veled ellentétben.

És ebből miyen következtetést szeretnél levonni? Mert ez így egy ténymegállapítás, nem utal semmire.

Azt kifogásoltam, hogy vannak, akik "kapásból nyomnak" nemet, azok zöme nem tud a dolgok hátteréről semmit.
Ezt viszont gonoszkodásnak gondolom.
Pont olyan, mint valakit megbélyegezni bőrszín alapján első blikkre.

Kikre gondolsz? A fent említett "kör" tagjaira? Ez megint olyan túl általános... ha ugyanezek az emberek igent nyomnának azt is úgy nyomnák, hogy "nem tudnak a dolgok hátteréről semmit". Ha ennyire ledegradálod az említett nemtudomkiket, akkor miért számít a véleményük?

From: kaygee

To: Domi
This Post:
00
230274.836 in reply to 230274.833
Date: 4/5/2013 9:07:29 AM
Overall Posts Rated:
173173
Igaz, erre kellett volna válaszul írnom, egymás után néztem a kettőt: (230274.811)

From: Cimi

To: Domi
This Post:
22
230274.837 in reply to 230274.811
Date: 4/5/2013 9:46:48 AM
Overall Posts Rated:
146146
Nem magyaràzkodom senkinek. Igen behivtam Csiki helyett màst akinek 2 szintel jobb volt a védekezése és ugyanugy dobott. Nem neki van baj a formàjàval vagyis aki csiki helyett lehetne ö sérült. Én kikértem a véleményedet a taktika terén anno. Forditott esetben nekem jol esett volna ha akapitàny kikéri a véleményem és nem kezdem el besàrozni utàna mg küldök egy üzenetet,hogy indulok a vàlasztàso ez azért kicsit fura. De nem érdekel. Jövöre elindulok a vàlasztàson de senkivel semilyen vitàba nem megyek bele ezt leszögezem. Én imàdom ezt a jàtékot és nem vitatkozni akarok ennyi.
Csak nem szeretem mikor nyilvànosan megalàznak. Biztosan meg fogod nyerni a vàlasztàst és biztosan jol fogod csinàlni és akkor be fogom likolni a munkàd. De most még én vagyok a kapitàny és rajtam a felelösség és ha hibàzok elismerem. Az Olaszok ellen hibàztam ezt belàtom de ezt el is ismertem. A te véleményed ugyanugy meghallgattam mint màsokét,sajnos nem a tied melett döntöttem ez tény.
Benned viszont hatalmasat csalodtam sajnàlom. Jössz itt a klubbcsapatoddal elért eredményekkel ami tényleg szép és becsülöm is. De a vàlogatott nem ugy müködik itt nem lehet venni jàtékost skill szerint ezt ne keverd össze.

Bocsànat a hibàkért de szakado esöben sàtor alol irok fagyott ujakkal.

This Post:
00
230274.838 in reply to 230274.835
Date: 4/5/2013 9:54:33 AM
Overall Posts Rated:
350350
Miféle "kör"? Ez megint valami összeesküvéselmélet?
Milyen körök vannak itt? Családi karika, írta Arany Janika?

Ennyire nem lehetsz retardált, már megbocsáss.. Az a pár ember, aki a válogatott mellett van "szakemberként" és szurkolóként.

Amiért valaki részt vesz 1-2 beszélgetésben és alkalmanként aktív fórumon, az mióta jelenti azt, hogy az illető odavan a válogatottért?

Szerintem sanszosan. Véleményt alkot, azt gondolom nem lehet olyan "barom" valaki, hogy nyilvánosan szidja a válogatottat ugyanis mi (a "kör") a pozitív, jobbító véleményeket várjuk. Meg különben sem gondolnám, hogy van olyan buta, hogy lejárassa magát a negatív hozzáállásával. Ergo ha valaki pozitív véleményt mond, az a válogatott mellett áll.
Aki meg hallgat, az inkább ellenzéki, sunyin vagy "kapásból" nyom pl nemet. Ne adja ég lehet, hogy van egy-két pozitív szemléletű is köztük, és akkor megjelenne a fórumon ötletelni, hozzászólni miegyéb...

Kikre gondolsz? A fent említett "kör" tagjaira? Ez megint olyan túl általános... ha ugyanezek az emberek igent nyomnának azt is úgy nyomnák, hogy "nem tudnak a dolgok hátteréről semmit". Ha ennyire ledegradálod az említett nemtudomkiket, akkor miért számít a véleményük?

Nem, a "kör " tagjai alaptalanul, ismeretek nélkül biztosan nem nyomnak NEM gombot. Ők ebből kizárva élből.
Nem degradálok le senkit, sőt azt szeretném, ha még többen lennének a kinti fórumon!
Mert, ha valaki ott van, akkor már nem marad "tudatlan", de ha nincs, akkor meg ne nyomkodjon találomra, tények ismerete nélkül.

To: Cimi
This Post:
22
230274.839 in reply to 230274.837
Date: 4/5/2013 12:09:12 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
valószínű hogy rosszul emlékszel vagy félreértettél vmit.
a külső fórumon írtam le ezeket amiket itt is leírtam újra a hozzáoszlásomban.
a privát levelekből semmit nem hoztam fel, de ha már Te felhoztad arra annyit reagálok hogy a sorrendre is rosszul emlékszel.
2szezonnal ezelőtt is tervben volt hogy indulok ezt le is írtam neked bár ugye Te nem írtad hogy le majd indulni fogsz nekem.. akkor nem indultam mert nem volt időm, ezt neked le is írtam.
minden privát leveledre válaszoltam utána taktikai vagy épp kerettel kapcsolatban. amikor Gilaval anno volt "beszélgetésem" a fórumon ő beállított válogatott ellenesnek , te akkor egyszer nem írtad le hogy próbáltam igenis segíteni PM-ben is..
az hogy meg szóltam kb fél szezonnal ezelőtt hogy segítenék az U21-es stábnak, viszont leírtam akkor hogy jövőre indulok akkor is csak azért szóltam mert nem akartam hogy a végén úgy tűnjön hogy hátba támadtalak...és hogy ez alapján döntsd el hogy kell -e a segítségem..

ez hogy fura vagy nem fura azt nem tudom de nekem ilyen téren is tiszta a lelkiismeretem...

This Post:
00
230274.840 in reply to 230274.839
Date: 4/5/2013 12:25:02 PM
Overall Posts Rated:
350350
amikor Gilaval anno volt "beszélgetésem" a fórumon ő beállított válogatott ellenesnek

Álljunk csak meg! Én sosem mondtam rád ilyet. Csak annyit mondtam neked, hogy nem jól gondolod, hogy elég a 13 bv az u21-re a centereknél és 2*13 bv-ből sosem fogsz 11-es bv ratingot elérni. Magyarán helyreraktam a kuszaságot.

Advertisement