Merhabalar Herkese,
Sizlere biraz kadro yapılanmamızdan bahsetmek isteyerek söze girmek isterim.
Geçtiğimiz senenin kadrosunu ele aldığımızda, bu sene bu isimlerle yola devam etmedik.(Tahsin Özbaşak,Olgun Burçak, Cengizhan Sakin,Ferhat Kadir Kartal, Veli Dayanç,Alptemuçin Caran)
Elbette devam etmeme nedenlerimizde bazılarında yaşların ileriye gitmesi,bazı isimlerde onların yerlerini doldurabilecek yeni oyunculara şans verme isteğimiz gibi nedenler vardı.
Sadece yukarıda belirttiğim isimlerden Olgun Burçak'a form'u nedeniyle kadroda şans veremedim.Sahibinin malesef oyunu bırakması nedeniyle bu kişiden bu sene yararlanamadık. Önümüzdeki sene'nin kadrosunda yer alırmı onu zaman göstericek.
Kadro yapılanmamız dahilinde, Önsal Karadüzen ve Eray Hemengül'ü süreç içerisinde kadro'ya alarak zaman zaman şans verdiğimiz anlarda oldu.
Özel olarak ilgilenmeye gayret gösterdiğimiz (takım kullanıcı sahipleri ile birlikte) bazı isimleri hazırlık maçlarında kadromuza dahil ettik. Belkide aralarından biri yada birkaçı önümüzdeki sene kadromuzda yer bulacaktır.
Mevcut kadromuza baktığımızda aramızdan ayrılacak isimler olacak. Şuan için 2 isim ile önümüzdeki sezon'un kadrosunda devam etmeyi düşünmüyorum. (Hazırlık maçları için kadroya yeni dahil ettiğim isimler değil)
Bu arkadaşların yerlerini doldurmak için takım yapılanmamızı olabildiğince iyi bir şekilde yerlerini doldurma adına gayret gösteriyoruz. (Önümüzdeki sene kadromuzda yer almayacak arkadaşlarımızdan bir tanesi, Ülke için çok emek veren ve sayı liderlik sıralamasında bile en yukarılarda kendisine yer bulan İsmail Köktay elzem bir durum olmadığı takdirde kadromuzda yer almayacak. Diğer ikinci ismi henüz düşünme aşamasında olduğum için yazmak istemedim.
Şunu net olarak söyleyebilirimki, önümüzdeki sezon için tam olarak istediğim gibi bir kadro olmasada önümüzdeki birkaç senenin temellerini atmaya çalışarak yapılanmayı bu doğrultuda yönetmeye özen gösteriyorum.
İstedimki sizlerinde bu konulardan bilgisi olsun. Umarım bu yapılanma ile birlikte önümüzdeki senelerde elle tutulur başarılarda elde edebiliriz.
Son olarak yakın dönemde gündeme almak istediğim diğer konu'nunda ön bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bence ülke olarak MT kriterlerini'de tekrar gözden geçirmeliyiz.
Oyun motoru ve yeni dönem oyuncular ile birlikte bence Mt kriterlerinide biraz daha yukarılara çıkarmalıyız.
Herkesin bilgisine ve fikrine bu konuda başvuracağım.
Ernesto
NT Coach
Herkese selamlar,
Bu seneki kadro yapılanmamızdan biraz söz etmek istiyorum.
(Tahsin, Olgun, Cengizhan, Ferhat Kadir, Veli, Alptemuçin) gibi oyuncuların yanına
İsmail Köktay gibi
dev bir isim eklendi. Birde bu sene için Oğulcan Bilmen'e yeni kadro yapılanmamızda yer vermedim.
Geçtiğimiz sene takıma adapte ettiğimiz
Önsal Karadüzen, Eray Hemengül, Kayahan Miran, Serkan Tanrıdağ ve
Semih Oluk gibi isimler dönem dönem yakaladıkları şansları iyi'de kullandılar diyebiliriz sanırım.
Sezon başı Ali Arif'in formsuzluğu nedeniyle,
Serkan Tanrıdağ ihtiyacı karşılamaya gayret gösterdi.
Eray Hemengül takımın bel kemiklerinden biri olmaya aday. Kendisine güveniyoruz.
Aynı şekilde
Kayahan Miran'da özel bir oyuncu ve kendisinden yararlanmaya devam edeceğiz.
Keza oyun formasyonuna göre kadro'da şans bulan
Önsal'da iyi maçlar çıkardı.
Yeni nesil oyuncularımızdan
Semih Oluk gelişimine devam ediyor ve kendisinden önümüzdeki seneler adına beklentimiz yüksek..
Tabiki takımın Coach'u olarak devam edersem, bu gözle küçük bir değerlendirme, Mevcut kadromuza baktığımızda aramızdan ayrılacak
1 yada 2 isim olabilir.
Takım yapılanmamızı olabildiğince iyi bir şekilde gözlemleyerek en optimum kadroyu oluşturma gayret gösteriyoruz.
Son olarak takıma yeni dahil olan
Tunç Akalın'ada hoşgeldin diyorum.
Sevgiler
Ernesto
Nt Coach