Menší představení mé osoby:
Jak již napovída nick, jmenuji se Honza, na světě jsem již 18 let a studuji všeobecné gymnázium. Na BB jsem zhruba již dva roky, ale hra pro mně začala pořádně až po draftu Tomáše Mohyly, který to dohádl až do U21 v 15. sezóně, o této doby jsme se začal o celou hru více zajímat, proto jsem se po čase přihlásil o pozici skauta U21, tuo pozici zastávám již 3. sezonu, takže příští sezonu přijde čas "mého" ročníků. Na klubové úrovni momentálně bojuji ve II. lize (konkrétně liga II.1), jedná se o mojí druhou účast ve druhé lize, oproti první neslavné učasti, zatím vedu svou konferenci. Do budoucna bych chtěl stabilizovat pozici ve II. lize a následně začít pokukovat o postupy do ligy první. Dalším cílem je dlouhodobý trénink hráču pro NT, aktuálně trénuji dva hráče s pot 10, konkrétně Indru a Candru (který bv se mohl v 19. sezoně dostat i do U21). Příští sezonu bych rád kandidoval na trenéra U21, i s ohledem na získání zkušeností s řízením národního týmu. Pokud máte nějaké dotazy, tak je rád zodpovím.