Poprilično je zastrašujuće i uvredljivo ovo što pišeš. Nije mi jasno o kakvom nepotizmu ti pričaš. Nije mi jasno kako to staff može dopuštati sve tvoje uvrede svih ovih godina, niti zašto se to ne kažnjava. Ako ja hoću staviti bilo kojeg igrača na bilo koje mjesto , to je moje pravo. Generacija je bila takva kakva je. Igram taktički na najvišoj razini i pokušavam izvlačiti najviše tražeći rupe kod protivnika,stvarajući edge na bilo koji način. Nisam jedini koji radi mismatch. Svi najbolji manageri to rade. Ti si najgori od svih i to nemožeš pojmiti pa radje pitaj nekog drugog svog pajdaša da ti objasni. Ja sam UVIJEK pošteno i objektivno sastavljao ekipu i igrao, i sa reprezentacijom i sa klubom. Odbijao sam sve ponude o dogovorima, a bilo ih je mnogo i svi transferi su mi čisti. Ako sam i dobio preveliku ponudu, sam sam sebe prijavio, ne koristio novac (na svoju štetu) i čekao kaznu, koja je i uslijedila. Ne poznam ama baš nikoga na igrici. Niti se zna da igram, niti mi prijatelji igraju, a ponajmanje rodbina. To što ti imaš nekih problema ne rješavaj ih na meni ili igrici. Ovo je namjenjeno za zabavu. Ja sam definitvno gotov sa tobom i svim tvojim pajdašima. Kako uopće Ray, Marijoh i vi ostali Jukićevi pristaše ovo možete podržaviti. Neka vas bude sram.