pewien Szymon - powiem Ci, że nie wiem co myśleć. Nie mam zielonego pojęcia co może wnieść taki grajek (nie to że nic ale po prostu nie wiem). Takich bloków póki co nie mamy w kadrze i większość jest sporo w tyle. Nie potrafię zważyć użyteczności takiego grajka. Ma niewątpliwie inne atuty. Ale po prostu znacznie odbiega od "standardu". Gramy czymś innym i wygrywamy. Dałaś mi jednak do myślenia.
Patrzę sobie na bazę. Przypomina mi się Janiec ten z meczu z Australią. Wykreśliłem go z bazy. Już wolałbym zmienionego grajka. Wydaje mi się, że mamy lepszych rówieśników. Bardziej perspektywicznych. Stąd normalnie powiedziałbym, nie ma szans na grę. Ale kto wie, jaki kataklizm jeszcze dotknie wysokich. A ten tutaj po prostu dla normalnie grającego klubu się nie opłaca..więc i jego stabilność dla kadry marna.
30 latek ( o ile dobrze trafiłem) raczej w kadrze nie zagra..a przynajmniej nie ten. Mamy takich co mają lepsze JR (a to jak mniemam miał być atut przy słabiutkim dole). Do tego wspomniani gracze mają mega potęgę na dole (w porównaniu do niego). Nie wniesie on nic ponad to co mają inni, wręcz będzie gorszą wersją niektórych grajków. Jakbyśmy grali samymi małymi to może...ale nie gramy:) Mamy 7-8 lepszych więc nie widzę szans przy obecnym rozkładzie sił w taktykach.
Kiełkowski..nie wiem kto to?