Ovako ljudi, dao sam sve od sebe, ali ovako ne može. Oko drafta ovako ne ide. Znači dobijem spsiak od lisca i super. Podjelim sa par ljudi da svako pregleda približno isti broj igrača i napišem d aje glavno da je igrač u aktivnom timu. To sam poslao blodu, tursi, igoru. Nas četvorica smo to radili. Tursa mi nije ni odgovorio, nzm ni jel pogledao igrače, a blod mi pošalje spisak 8 odmah mi je bilo čudno) sa velikim brojem igrača (logično nemoguće jer je veliki broj igrača završio u bot timovima) i još ga kasnije pitam jesu li 100% svi u aktivnim ttimovima i on odgovori jesu. Kasnije kad smo ja i igro podijelili igrače i počeli za svaku poziciju tražiti 5 najboljih igrača koji bi se trenirali, ja uzem krila i hajde super nađem pet vrhunskih. Odmah počnem slat poruke menadžerima i sve je bilo savršeno dok nisam došao do trećeg na listi. Ja kliknem na ime tima da pošeljem poruku manageru kad ono piše tim je upravljan od strane kompjutera. Ja otvorim BB Mail da pogledam je li mi igrač sa blodovog spiska i naravno moje sumnje su s eobistinile, igrač je bio sa blodovog spsika ( a on me uvjeravao da su sviu igrači u aktvinim timovima). Blod je samo razvrstao igrače po pozicijama 8 što sam mu i rekao da uradi kakda vidi koji su igrači u aktvinim klubovima i da NJIH razvrsta po pozicijama).
Tako da sve pada u vodu, ja i igor smo uradili koliko se može uraditi ali zbog svega i to pada u vodu. Sledeći put ću pomoć oko skautinga samo kada ljudi za koje znam da imaju strpljenja oko njega radili.
I onda se čudimo zašto nam je repka kurac!!!!!!!!