Great. Twoja odpowiedź w pełni mnie usatysfakcjonowała. Dobrze, w takim razie wiem już o co biega...i na czym stoję.
Nadal twierdzę, że mój MVP zagra w kadrze niebawem :)))) bo inaczej dostanie kopa w dupę za brak powołania.
Zresztą obiecał mi na treningu jak mu wręczałem to powołanie na testy, że zrobi wszystko aby zagrać. I ja mu wierzę... :)))
Co do tego, że są lepsi i nie ma szans na grę w kadrze...cóż musi udowodnić dla swojego managera, DLA KLUBU,
że i selekcjoner czasami się myli i to powołanie mu się należy nie dziś, nie jutro ale za jakiś czasik je dostanie hehe... :)))
Zreszą sam napisałeś raczej nie ma szans czyli w wolnym tłumaczeniu ma jakieś nikłe szanse ale ma hehe :)))) a więc skoro
ma nawet nikłe to będzie nosił worki z kartoflami, ciągał ciężarówki iz Pudzianem, kopał jak TongPo i zrobi wszystko aby w tej kadrze zagrać...He,he,he...Poza tym on może grać na PG,SG oraz SF...i świetnie daje sobie radę...OK.
Jeszcze raz serdecznie gratuluję wyboru reelekcji i jakby co służę pomocą w jakichkolwiek sprawach związanych z NT.
Ze sportowym pozdrowieniem...
Rafik