Hey Ibarix!!! Koliko na kraju misliš tražiti za Bunetu?
a sad ti mogu i postat skilove kad vise nismo u istoj ligiPascal Leclercq (5830521)KriloTjedna plaća: $ 49 289Uloga: glavni igrač(Buzzer-Proba)DMI: 492300Starost: 27Visina: 6'0" / 183 cmPotencijal: superzvijezdaForma igrača: impresivan Skok-šut: legendaran Domet šuta: izvanredanVanjska obrana: nedovoljan Vođenje lopte: impresivanUlaz: sjajan ↑ Dodavanje: nedovoljanŠut iznutra: nikakav Unutarnja obrana: slabSkok: prolazan Blokiranje: lošIzdržljivost: loš Slobodna bacanja: slab Iskustvo: nedovoljan ovo je buduci kralj 3 lige uz malkovica i onom mog centra kojeg ja ne kuzim kak moze imat toliko puno skokova a nema uopce veliki skill
Joj ako mi uspije kupiti ono kaj sam nanjušil onda ste svi nadrapali...skupa samnom...Danas Prozor mora pasti!!! Ahm, mislim na rekord...Baš mi se sad jede pica...Nomad, a jel imate dostavu?Bil bi red da se i Velečasni malo javi kad već svi tako žustro navijamo da pobjedi danas...bolja je i moralna podrška iz krivih razloga nego nikakva... =)))
Hey Ibarix!!! Koliko na kraju misliš tražiti za Bunetu?Pa trenutno ga ne mislim još prodavat, a i ne znam koliko bi tražio. Zato sam vas pitao. Ja stavim 1 kn, a onda se ljudi trgaju i hrane mi ego)) Mogao je on i bolji biti, ali trenutno sav trening podređujem mladom Cheungu tj. unutrašnjem treniranju.
A ako i ode gore netko nam mora doći dolje...a to je crna strana medalje...ajde odaberi između Crikvenica Vikings, Istra Pula, ZoBlazers i KK Krijes.Prijašnjih sezona je bio bar po jedan autsajder pa smo se imali čemu nadati ali sad neznaš koji je gori.