Ilyen formákkal és kerettel ezeket a Lengyeleket ütni kellett volna. Két pontossal vagy sok futással.
Higgadtan közelihez (lehet csak az én mániám) minimum 16-17 lv és magas technika kell. Nézd meg Klárikot, hogy milyen dobó%-ot hozott össze..És nem azért dobott így, mert alacsony lenne a két pontosa vagy mert a túloldalon 18 vagy annál több bv lett volna..(16-17 bv volt szembe vele, Tomanskit nem ismerem).
Ez a 16-17bv bőven elég volt ahhoz, hogy kint sokat kelljen dobálnunk... Az meg tudvalevő, hogy lehet bármilyen embered, triplát nem fogsz dobni higgadtan közeli játéknál.
Náluk minden játékosnak 15-16 lv-je van, benti embereknek is. Szerintem ez nem nekünk való. Majd ha lesz 4 écs, legalább 17-es labdavezetéssel, akkor mehet a higgadtan közelről. Önmagában a magas két pontos és esetleg az ellenfél gyengébb védekezése nem ér semmit, előbb meg kell verni a védőt..
De ha nincs igazam, akkor is le kellene tesztelni ezt a játékot!
Az elmúlt 5 szezonban 4x játszottuk, vereség az észtek és a szlovének ellen, hosszabbításos győzelem luxemburg ellen és egy Máltai győzelem. Se eredményünk nincs ebben a játékban, se letesztelve nincsen (bár ahogy említettem, nem a kerethez illeszkedik ez a játék szerintem). Nem értem miért gondoltad, hogy majd most a Lengyelek ellen jó lesz.
Veszve még nincs semmi, jönnek a Csehek, akik verték a Horvátokat, nyerni kell vagy kiestünk. Viszont győzelem esetén igen jók az esélyeink!
Sajnos brutál csoportba kerültnük: Cseh-Lengyel csapatot nem kell bemutatni, a horvátoknál meg 9db játékos van 200k felett fizetésben. A legkeményebb csoportba sikerült bekerülni.
Hangsúlyozom: elfogadom, hogy más véleményen vagy, de nekem nem illeszkedik ez a kerethez és kipróbálva sincsen (hacsak nem a máltai győzelmet meg a luxemburgi hosszabbítást annak tekintjük /tudom, ott a ts különbség volt jelentős/.
Last edited by Emteemaster at 11/24/2014 12:55:07 PM