BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Golub

This Post:
00
158766.84 in reply to 158766.83
Date: 10/9/2010 11:49:14 AM
Overall Posts Rated:
427427
hah nije bilo potrebe da pises....pa znas kad bi pobedio da ti nije dede i SS...ma bezi bre tamo...nisam ja uvek kontras...kada sam kotooru kontrirao?? ja sam kontras samo grupi foliranata ovde :D znace da se prepoznaju!! :D

i da GM kada sam ja napisao ovo sto je popaj napisao za sirka (samo malo jasnije) ti si moje postove brisao da ne vidi neko slucajno...zasto ne brises i njegove??

This Post:
00
158766.85 in reply to 158766.84
Date: 10/9/2010 11:52:24 AM
Overall Posts Rated:
178178
hah nije bilo potrebe da pises....pa znas kad bi pobedio da ti nije dede i SS...ma bezi bre tamo...nisam ja uvek kontras...kada sam kotooru kontrirao?? ja sam kontras samo grupi foliranata ovde znace da se prepoznaju!!

i da GM kada sam ja napisao ovo sto je popaj napisao za sirka (samo malo jasnije) ti si moje postove brisao da ne vidi neko slucajno...zasto ne brises i njegove??

Nemoguce da si ozbiljan...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
158766.86 in reply to 158766.85
Date: 10/9/2010 11:54:09 AM
Overall Posts Rated:
427427
a moguce brate da ne verujes?

This Post:
00
158766.87 in reply to 158766.83
Date: 10/9/2010 11:59:03 AM
Overall Posts Rated:
740740
lep ti je potpis na forumu, steta sto ga se ne drzis.
Pogledaj repke Cilea, Urugvaja i Irana i to je dovoljno da skapiras da mnogo lupas. Koliko oni imaju timova, a koji su na rang listi.
Radim i ja, Dumba. I veruj mi da imam mnogo vise obaveza od tebe, ali imam dobru organizaciju.
A na ova dva pitanja cu da ti odgovoim, ako mi obecas da ces glasati za mene(ako ti odgovorim tacno).
Nemoj se vise ponizavati, mnogo cesto mi odgovaras na postove s obzirom na ovo
Vidis ti si mozda vise utakmica ispratio od mene jer neko mora i da radi u to vreme, pa nije bas stalno u mogucnosti da sedi pred kompom.
. Ne mozes da gledas tekme, ali mozes da mi odgovas... Vreme je za lekice...

i drzim se mog potpisa, samo je trebalo da mi obrazlozis tvoj koncept vodjenja reprezentacije. ovako si me naterao da rasplinim pricu do neslucenih granica.

idem da uzmem te lekice koje stalno pominjes. verovatno ih i sam koristis kad ih toliko cesto spominjes.

hvala na odgovorima o vodjenju reprezentacije.

pozivam sve one koji znaju da citaju izmedji redova da mi posalju BB mail i objasne kako ce ovaj da vodi nasu reprezentaciju.

From: Sire
This Post:
00
158766.88 in reply to 158766.85
Date: 10/9/2010 12:02:44 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Kratko cu se sad obartiti naciji :D

Ne znam oko cega se otimate i prepucavate... Ja sam nocas sve pregledao i recicu vam par stvari koje vi ne znate!

a) Za mladu repku necete imati 2 igraca da valjaju!
b) Ovi od 19 i 20 godine su teski krsevi!
c) draft nam je bio katastrofalan!!
D) i po meni najbitnije pitanje - sta vi svi pomazete mladoj ili A selekciji?? kojim to treningom i kakve igrace pravite? Ajde bre dajte svi doprinos pravljenju igraca. Svako samo po jednog nek pocne da pravi i onda nece biti bitno ko vodi A tim! izdjite na forum i uradite svi jednu stvar (samo jednu stvar): Ja (taj i taj) cu da treniram (tog i tog) igraca, on ce za 4 sezone izgledati ovako:

to svi ako uradimo imacemo 2 dream tima i onda raspravljajte o tim sitnicama, oko kojih sad gubite vreme!!!

Od mene toliko oko vase farse!!

Sire

From: Mr. Feniks

To: Sire
This Post:
11
158766.89 in reply to 158766.88
Date: 10/9/2010 12:10:13 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Pozdrav i od mene, vidim da je veselo kao i svake sezone na pocetku sezone, pocetna euforija, izbori itd. :-)
Moracu neke sezone ja da se kandidujem, pa da se malo vise ukljucim u tu diskusiju, a ovako vise i ne citam forum kao pre, nije mi interesantan, jer su sve rasprave i prepucavanja oko istih stvari, kao da smo Srbi ;-)

...
b) Ovi od 19 i 20 godine su teski krsevi!
...

sa ovim se ne slazem sa Sirkom, jer garantujem da smo na centarskoj poziciji dovoljno jaki, sa 20 godisnjacima, to kazem iz pouzdanih izvora ;-)

Pozdrav od Grujina i Krivokapica :-)

This Post:
11
158766.90 in reply to 158766.89
Date: 10/9/2010 12:14:30 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
zavisi sta se smatra za dovoljno jaki... Ja kad sam bio dovoljan u skoli..redovno sam dobijao batine od keve :D

From: Mr. Feniks

This Post:
00
158766.91 in reply to 158766.90
Date: 10/9/2010 12:17:02 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
zavisi sta se smatra za dovoljno jaki... Ja kad sam bio dovoljan u skoli..redovno sam dobijao batine od keve :D

nisam mislio u tom smislu, nego dovoljni za mladu da budu cak nosioci igre, a ako mi ne verujes to cu ti dokazati kroz jednu sezonu, kad ima unutrasnje ocene najmanje 14 :-)

This Post:
00
158766.92 in reply to 158766.91
Date: 10/9/2010 12:20:23 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
e o tome sam govorio!!

Svako tako da izadje sa svojim SAMO jednim igracem!! I eto vam Svetski i Evropski prvak!!

Ovako mozemo samo da lajemo, ali nemamo cime da ujedemo!

Podrska za Marka cara :D

From: AirWolf

This Post:
00
158766.93 in reply to 158766.88
Date: 10/9/2010 12:21:39 PM
Overall Posts Rated:
100100
Svako samo po jednog nek pocne da pravi i onda nece biti bitno ko vodi A tim! izdjite na forum i uradite svi jednu stvar (samo jednu stvar): Ja (taj i taj) cu da treniram (tog i tog) igraca, on ce za 4 sezone izgledati ovako:

Ja, AirWolf, cu trenirati igraca iz Srbije samo ako ga dobijem na draftu a da on ima 6/7+ potencijal, 3.75k+ platu i da je plej/bek/krilo. U svim drugim situacijama, trazicu najbolje za svoj tim na TL i naravno najpovoljnije. Licno mislim da bi svi tako trebali da rade, a ne da im bude OBAVEZA da treniraju srpskog igraca!

@ Ostali: Koliko samo na ovom forumu ima menadzera koje bi se pre ubili nego da priznaju da nisu u pravu. Svako je ovde najpametniji(a isti sam i ja kad udjem u neku raspravu, to ne poricem!). Dajte bre ljudi SMESNI ste! Sto neko rece, daj samo recite za koga glasate, Bil zamalo sto ne rece da ce pobiti sve koji ne glasaju za Jarley-a. Vama kao da ZIVOT zavisi od ove obicne smrdljive onlajn igre od koje smo svi zavisni pa vam je i najmanji detalj bitan. OK je to da imate jako kriticko misljenje, ali vi PRETERUJETE. Flavijus i Bil su u najmanje jedno 50 postova rekli da nas je kotoor upropastio i da ne treba da se javlja na forumu, a o5 ja to uocih, nznm da li ste i vi, kada je postao selektor na svoj nick je dodao "iznogood" a sad zasto to ne bih znao reci? :D

Ej bre za jednu noc ste otkucali 50 poruka na forumu, koliko ne otkucate za 10 dana, zar vam je toliko u krvi da se svadjate? Da se hvalite time koliko obaveza imate?

I za kraj, slazem se sa delom ASirko-vog teksta:
raspravljajte o tim sitnicama, oko kojih sad gubite vreme!!!

Od mene toliko oko vase farse!!

AirWolf

From: Jabus

This Post:
00
158766.94 in reply to 158766.88
Date: 10/9/2010 12:22:44 PM
Overall Posts Rated:
9393
ja, jabus, treniram dvojicu mladih plejmejkera:

Jovan Tatović (13517312) će na početku sledeće sezone izgledati ovako

Plata: 60.000 (?)
Godina: 21
Visina: 6'1" / 185 cm
Potencijal: all star igrač
Forma: Prosečan

Skok šut: 12 Šut iz daljine: 11
Spoljna odb.: 14 Tehnika: 13
Prodornost: 12 Dodavanje: 15
Šut iznutra: 4 Unutrašnja odb.: 4
Skok: 7 Blokiranje: 5
Izdržljivost: 3 Slobodna bacanja: 1

Iskustvo: 1

Dragan Vujnović (16869488) će kroz 4 sezone izgledati ovako:
Plej

Plata: 80.000+
Godina: 21
Visina: 6'0" / 183 cm
Potencijal: superstar
Forma: Prosečan

Skok šut: 13 Šut iz daljine: 11
Spoljna odb.: 15 Tehnika: 14
Prodornost: 14 Dodavanje: 15
Šut iznutra: 1 Unutrašnja odb.: 3
Skok: 6 Blokiranje: 1
Izdržljivost: 5 Slobodna bacanja: 4

Iskustvo: 1

ako je od mene, dosta je... za svakog igrača sam uvek održavao kontakte sa trenerima i skautima, menjao treninge ako zatreba (hvala popaju na konstruktivnom savetu prošle sezone da veću pažnju usmerim na spoljni šut i odbranu u mlađim godinama)... no, koliko god se skauti i selektor trudili oko igrača, to samo zavisi od volje vlasnika da li će igrač postati onaj pravi... a zavisi i od njihovog znanja, tako da ne smatram da je i jedan stručni štab u poslednjih 6 sezona odgovoran što je neka generacija krš...

no, ono što treba da se uradi, to je da sve drugoligaške i prvoligaške ekipe kupe jednog našeg talenta sa poslednjeg drafta i treniraju ga u skupu sa igračima koje trenutno treniraju... da se ne lažemo, sve te ekipe imaju bar milion da kupe takvog igrača, a njegov trening, ako se odabira na poziciji gde već ima dobre konkurencije, neće naškoditi timu...

Advertisement